DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

úterý 21. května 2019

Home » » Info - oznámení pěti nových koncertů - Obscure Promotion

Info - oznámení pěti nových koncertů - Obscure Promotion



ABORTED, ENTOMBED A.D., BAEST 

21 / 10 / 2019 – Praha, Futurum
22 / 10 / 2019 – Bratislava, Randal

Smrt neošálíte. A nikdo nemůže ošálit ani death metal. I když Entombed A.D. oficiálně vznikli až v r. 2014, každý pohřbenec ve vzpomínkách vyhrabe období konce 90. let, kdy vyšla „Left Hand Path“ a vznikal švédský chrastivý zvuk. Partička s nezaměnitelným „sípotem“ L-G Petrova v srpnu vydává novou desku „Bowels of Earth“ a v říjnu odehraje koncert v Praze a Bratislavě po boku belgického uragánu Aborted. I přestože tihle milovníci zakrvácených nožů naplňují význam slova extrém ve všech významech, celková rozmanitost a technická zručnost by tuhle stále populárnější partu neměla odsoudit po bok obvyklých řezníků, protože jejich přístup k extrému si žádá označení „progresivní“. Večer odstartují Dáni BAEST.





--
MAYHEM / GAAHLS WYRD / GOST

pátek 15 / 11 / 2019 - PRAHA, MEETFACTORY

MAYHEM, legendární stylotvůrní blackmetalisté z Norska, kteří stáli u zrodu tohoto žánru, se po dlouhých 9 letech vrací do Prahy ve společnosti GAAHLS WYRD, současné kapely ex-frontmana Gorgoroth. Plus speciální host: GOST!



--
LEPROUS / PORT NOIR 

21 / 11 / 2019 – Praha, Akropolis

Intelektuální excentrický prog Leprous si s nikým jiným nespletete! Jedna z nejlepších živých kapel a průkopníci norského progu své charakteristické a osobité výrazivo vybalí v listopadu v pražské Akropoli!


--
ABBATH / 1349 / VLTIMAS

08 / 02 / 2020 - BRNO, FLÉDA

Blashyyyrkh! ABBATH Mighty Ravendark, jedna z největších ikon norského black metalu, se po rozkmotření s IMMORTAL do své sólové dráhy opřel se skutečnou vervou. Po ani ne třech letech se majitel jednoho z nejidentifikovatelnějších hlasů vrací s novou deskou „Outstrider“ a zamíří s ní příští rok do Čech!

Nicméně turné nebude stát pouze na něm, jelikož sestava na Outstrider European tour 2020 bude čítat ještě norskou morovou ránu 1349 s mocnými bubny Frosta (Satyricon) a allstar band VLTIMAS, za kterým stojí Blashemer (ex-Mayhem), David Vincent (ex-Morbid Angel) a Flo Mounier (Cryptopsy).

Share this games :

TWITTER