DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

středa 29. května 2019

Home » » Recenze/review - MIKE LITORIS COMPLOT - The Art of Pony Party (2018)

Recenze/review - MIKE LITORIS COMPLOT - The Art of Pony Party (2018)


MIKE LITORIS COMPLOT - The Art of Pony Party
CD 2018, Buppfeck Records

Tak tohle je pořádně umíchaná kaše - nalezneme zde brutální slamm metal, grind core i spoustu vtipných momentů. MIKE LITORIS COMPLOT jsou z Lucemburku a nejvíc zaujmou asi duhou na obalu. Jako smál jsem se o sto šest, o tom žádná, ale přeci jen, od nahrávek očekávám také hudbu. Nebudeme si nic nalhávat, nejedná se o nic světoborného. V rámci žánru, někde naživo možná, ale z desky tvorba těchto šílenců časem omrzí. 

Přitom si troufám tvrdit, že pokud by kapela zkrátila album o polovinu, možná i přidala více odpočinkových pasáží, byl bych spokojen. Nemám nic proti zvuku, cover samozřejmě pobavil. Je to celé jedna velká prasárna, zahraná s nadsázkou a přístupem - máme všechno na salámu. 



Přesto jsem si pro sebe našel pár morbidních chvilek, které mi připadají svěží a zajímavé. Moc jich není, ale to bude hodně způsobeno tím, že mi chybí alespoň nějaký celkový koncept. Dělat si srandu z dětských pohádkových postaviček, proložit to pornem, proč nakonec ne, dnešní doba to snese, ale mě chybí to základní a to je hudba. Je to celé až moc jednoduché, prvoplánové, na souhře by pánové také mohli trošku víc zapracovat. Nakonec, ono si můžu psát co chci, podobné smečky hrají na konci festivalu, když už jsou všichni na plech. Lidi se budou ukrutně bavit, pamatovat si. Já půjdu jako vždy na pivo. Abych to shrnul, jedná se o takový slušně zahraný brutal slamm death grind core. Nic víc, nic méně. Tak dobrou chuť. 




band:
Beerserker - Vocals
MegaNega - Rape screams
BumBum - Drums
Andicapé - Bass
Alain Chiche - Guitar
Samuel Black Jackson - Guitar

Share this games :

TWITTER