DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

úterý 18. června 2019

Home » » Recenze/review - DEWDROP - In Sump No One Can Hear You Scream (2019)

Recenze/review - DEWDROP - In Sump No One Can Hear You Scream (2019)


DEWDROP - In Sump No One Can Hear You Scream
CD 2019, Immortal Souls Productions

Ctím zásadu, že pozvání na pitvu se neodmítá. Sešli jsme se v chladné místnosti, abychom otevřeli jedno tělo. Nařízl jsem tkáň na prsou a vystříkl na mě hnis. Udiveně jsme kývali hlavou a nemohli odhalit chorobu, na kterou tenhle jedinec zemřel. Musel jsem nahlédnout do svého nitra, abych pochopil, že tady zase někdo příliš dlouho poslouchal brutální death metal a grind.

Nevím na co jednou zemřu, ale moc dobře vím, že kapely jako DEWDROP si budu rvát do hlavy vždy a s chutí. A to i přesto, že se od nich pravděpodobně nedočkám ničeho nového a převratného. Vše už tady bylo a album "In Sump No One Can Hear You Scream" není výjimkou. Nalezneme na něm dobré, i trošku horší momenty, vcelku slušný zvuk, zajímavý obal i pořádnou porci mrtvých těl. 


Když to vezmu kolem a kolem, tak je "In Sump No One Can Hear You Scream" v podstatě velmi dobrým albem. Ne překvapivým, ale řemeslně solidně odvedeným, se spoustou zvratů, snahou o pestrost, ale i občasnou monotónností. Brutalita se střídá s krutostí, skladby mají atmosféru. Jasně, u některých motivů mám neodbytný pocit, že už jsem je někde slyšel, ale to dnes můžete napsat v podstatě skoro o každé smečce. Líbí se mi, že si DEWDROP na nic nehrají, jdou do toho po hlavě a vůbec se s tím nepářou. Ona má i prachobyčejná pitva svá jasná pravidla. Pánové to vědí a drží se jich. Možná by občas neškodila nějaká vsuvka, kousek něčeho neotřelého. To jsou ale jen drobnosti. Pokud budeme nahlížet na desku jako na dobré řemeslo, budeme zajisté spokojeni. Jestliže ale budeme chtít i něco jiného, než dobře zahraný death grind, potom nevím nevím. Ale znáte to, dneska pitvá, kdo má do zadku díru. A DEWDROP patří rozhodně k tomu lepšímu. Solidní počin!



sumarizace:

DEWDROP na své nové desce pokračují tam, kde minule přestali. V undergroundovém death grindu, který vás rozseká na malé kousky. Horší už je to s nápady a pestrostí skladeb. Po nějaké době se do poslechu vkrádá monotónnost a celé album se slévá v jeden celek. Nápadů je zde dost, ale jsou si navzájem hrozně moc podobné. Na první death grindovou ligu to ještě není, ale na přední místo v druhé lize ano. Death grindová deska, která mě vzala tak na 65%.


Asphyx says:

DEWDROP continue on their new album there, where they ended last time. It's underground death grind that will cut you into small pieces. The ideas and the variety of songs are worse. After some while the listening becomes monotonous and the album coalesces into one whole. There are lots of ideas, but they're so much similar. It isn't the first death grind league, but it's a prominent place in the second division. Death grind album I accept for 65%.


tracklist:
1. Social Violence 
2. In Sump No One Can Hear You Scream 
3. Ballsack Grabber 
4. Without Beards 
5. Purgantes Cloacs 
6. Saggy Tits 
7. Normal Hobby like Taxidermy 
8. El Diaron 
9. Long Time 
10. Selfie the Clown 
11. F.S.W.S.S. 
12. 50 Shades of Excrement

band:
:Kasap - inhuman voice # Laco - drums # Mr. Zero - guit # Milan - guit #

Share this games :

TWITTER