DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

pondělí 16. září 2019

Home » » Recenze/review - WRAITH - Absolute Power (2019)

Recenze/review - WRAITH - Absolute Power (2019)


WRAITH - Absolute Power
CD 2019, vlastní vydání

for english summary please scroll down

Hey bastardi, taky už máte plný zuby pozérských kapel, umělého zvuku a promo fotek, upravovaných v různých programech? Taky vás štvou předstíraný úsměvy celebrit, které nedokázaly vůbec nic? Seřval váš šéf? Je pátek a čeká na vás v hospodě parta stejných šílenců jako jste vy? Svlékněte saka, navlékněte se do starých džísek. Jde se na hřbitov, jak jinak. Kámoš vezme přehrávač a já dodám muziku. Dnes je to úplně jasný, volím novou desku black/thrashových maniaků WRAITH.

Zombie lezou z děr, kouříte na hřbitovní zdi. Pivní lahve cinkají a holky jsou ve světle měsíce neskutečně krásný. Mám neustálou touhu přidávat volume, kdo první zatančí na hrobech? Tohle je hudba pro pravověrný thrashery, co ještě nezapomněli, jak má znít opravdový metal. Nic pro slabé jedince, tady se oprašují staré postupy. Otevři mi další pivo a další hrob, skončíme až někdy k ránu. 


"Absolute Power" je  deska plná jednoduchých postupů, podobných těm, které nám předkládají smečky jako TOXIC HOLOCAUST, MOTORHEAD, VENOM, MIDNIGHT, DESTROYER 666. Zkrátka, pohoda, metal, prašivý zvuk. Nehledejte v tom nic převratného, tady jde hlavně o to, rozsekat všem lebky ostrými riffy. Metal byl, je a bude vždy únikem od většinové společnosti, nechtějte po kapelách pořád jen samý umění. Je potřeba pořádně kopnout do vrtule, opít se a zapařit klidně i se samotným satanem. Žij rychle, zemři mladý, no a co, tak máme svůj svět. Záleží na úhlu pohledu, osobně se mi album hodně líbí, používám jej při chvílích odpočinku, když si potřebuji vyčistit hlavu od sraček, které nám přináší naše doba. Věřím kapele každý tón, je totiž slyšet, že si na nic nehrají, jsou opravdoví. Ne dokonalí, ne výjimeční, ale o to tady ani nejde. Řekni prosím holce, co stojí kousek od nás, že se mi moc líbí! Cože, ona je dávno mrtvá? Mě to nevadí, když hraje tahle deska, tančím rád i se zombie. A vůbec, dejte mi pokoj, chci vypnout mysl i tělo a nasadit si sluchátka. WRAITH letos vydali album, které roztančí i mrtvé! Velmi dobře!


sumarizace:

Špinaví black thrasheři WRAITH mezi nás vyvrhli pořádně plesnivou mršinu. Ostrý, nekompromisní thrash s morbidními melodiemi, krutostí a silou. Pokud máte rádi staré, dobré poctivé časy, budete určitě spokojeni jako já. Řeže to, pálí to a kope jako splašený kůň. Songy, připomínající údery pěstí do obličeje. Americká thrashová kreatura se probudila, aby nás spálila černým ohněm. Už vás někdo někdy bodl rezavým nožem do břicha? Pocity jsou při poslechu hodně podobné. Thrash/black metal, který řeže jako sekáček na maso! Velmi dobře!


Asphyx says:

The dirty black thrash WRAITH casted up among us a really moldy carcass. Sharp, uncompromising thrash with morbid melodies, cruelty and power. If you like old good honest times, you will definitely be satisfied as me. It cuts, burns and kicks like a runaway horse. Songs reminding punches to the face. American thrash creature woke up to burn us with black fire. Have you ever been stabbed with a rusty knife into the belly? Feelings are very similar when listening. Thrash/black metal that cuts like a cleaver! Very good!

tracklist:
1. Devil´s Hour
2. Acid Mass
3. Meaningless Planet
4. The Curse
5. War of Aggression
6. At the Stake
7. The Hunt
8. Eyes of the Sacred Ram
9. Absolute Power
10. Death Comes Ripping (The Misfits cover)

band:
Matt Sokol - Vocals/Guitars
Mike Szymendera - Drums
Chris Petkus - Bass

Share this games :

TWITTER