DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

neděle 3. listopadu 2019

Home » » Recenze/review - CHTHONIC DEITY - Reassembled in Pain (2019)

Recenze/review - CHTHONIC DEITY - Reassembled in Pain (2019)


CHTHONIC DEITY - Reassembled in Pain
7" vinyl 2019, Carbonized Records

for english please scroll down

Když mi podala svoji ruku poprvé, vyděsil jsem se k smrti. Zůstala mi totiž viset v dlaních. Shnilá, mokvající paže, zapáchající rozloženým masem. Z tváře jí lezli červi a smála se divným skřehotavým smíchem. Hlavou mi problesklo, že tady musel někdo snídat hřebíky, ale potom jsem svoji myšlenku zavrhl. Nemrtví přece nikdy nespí. Toulají se bezcílně záhrobím, ochutnávají prašivé maso. Jsou jako hadi, plazící se mezi starými kameny. Střeste se okamžiku, kdy je potkáte. Zemřete, v nekonečných křečích, nahlodáni vlastní nenávistí.

Podobným setkáním pro mě byla i nové deska amerických CHTHONIC DEITY. Kapela složená z členů undergroundových kapel jako jsou FUNEBRARUM, SCOLEX, BLOOD INCANATATION a spousty dalších přicházejí s materiálem, který je dokonalou esencí pravého old school death metalu. Tohle album se vám rozpadne v rukou, jako popel z krematoria. 



"Reassembled in Pain" je albem, které odkazuje až někam k finskému pravěkému death metalu, samozřejmě ovlivněné základní americkou školou. Hodně k tomu přispívá neskutečně archivní zvuk. Kapela má od začátku jasně určený směr. Jít a bez milosti vás vykostit, vyvrhnout, proklít a uvrhnout do hluboké kobky. Nevím, zda jste byli někdy u exhumace starého hrobu, ale garantuji vám, že tato deska zní úplně stejně. Atmosféra je podobně pochmurná, postupy tradiční, neurvalé, zničující. Opravdu hledím do tváře dámě poznamenané smrtí. Lepra je ošklivá nemoc, ale pokud potkáte za zvuků "Reassembled in Pain" zombie se stejným výrazem, není úniku. Troufám si tvrdit, že je v nekonečných katakombách temné místo, kde album vznikalo. Je totiž neskutečným způsobem uvěřitelné, šílené, zlé, zahalené neproniknutelnou mlhou z krvavých pavučin. Až se jednou rozpadneme v prach, tak bude znít nahrávka všude kolem. Slyším ozvěny ze záhrobí, cítím, jak se mi pod nohama bortí celý svět. Padám do propasti a znovu a znovu umírám! Vynikající pure death metal a hnilobně morbidní zážitek! Skvěle!



sumarizace:

V hudbě, jako v čemkoliv jiném, věřím hlavně sobě a svým instinktům. Pohybují se v podzemí dlouhá léta a u kapel oceňuji hlavně opravdovost. CHTHONIC DEITY jsou přesně ti poslové death metalového zla ze starých časů, které budu vždy uctívat. Novinka "Reassembled in Pain" je jasnou a hlasitou odpovědí na klasickou smrt. Prašivina, hniloba, staré popraskané rakve. Všechno tohle na novém albu najdete. Vítejte v záhrobí!

Nasávám chorobou nasáklou atmosféru, přehrabuji se ve starých kostech. Plesnivý zvuk, vokál z onoho světa, všude přítomná smrt a temnota. To jsou všechno podivné věci, které dělají z dobrých desek ty vynikající. S "Reassembled in Pain" jsem trávil rád a s chutí dlouhé hodiny ve svém hrobě. Desku jsem proséval mezi prsty, rval jsem si ji do hlavy a pouštěl žilou. Stala se mojí součástí, protože je na ní muzika, kterou mám asi nejraději. Syrová, ryzí, reálná, smrtící. CHTHONIC DEITY nahráli album plné záhrobních melodií, odkapává z ní špína, nenávist, zlo a hniloba. Propadli jsme kdysi peklu a podobné desky jsou pro nás doslova povinnost. Vynikající death metalová odpověď na ozvěny z onoho světa! Katakomby vydaly další svědectví! Smrt!


Asphyx says:

In music, just as in anything else, I believe in myself and my instincts. They have been moving in the underground for years, and I really appreciate the realness of the bands. CHTHONIC DEITY are exactly the messengers of the death metal evil from the old days, which will always be worshiped by me. "Reassembled in Pain" is a clear and loud response to classic death. Dust, rot, old cracked coffins. You can find all this on the new album. Welcome to the beyond world!

I suck the sick atmosphere, I look through the pile of old bones. A mouldy sound, a vocal from the beyond world, everywhere is death and darkness. These are all strange things which make from good albums the excellent ones. I enjoyed my time with "Reassembled in Pain" and I gladly spend long hours in my grave with it. I sifted the album between my fingers, ripping it into my head and letting it into my veins. It has become a part of me because its music is the one I love the most. Raw, genuine, real, deadly. CHTHONIC DEITY has recorded an album full of savage melodies, dripping dirt, hate, evil and rot. We have once fallen in Hell and similar albums are like a duty for us. Excellent death metal answer to echoes from the beyond world! Catacombs have released another testimony! Death!



tracklist:


Side A 
1. Drained 03:15 
2. Disintegrating Organs 03:29 

Side B 
3. Echoes of Death 02:04 
4. Blood Ritual 04:09
Share this games :

TWITTER