DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

pondělí 2. prosince 2019

Home » » Info - SATAN KLAUS FEST 2019 - 29. 12. 2019, Volyně - Kulturní dům Na Nové, velký sál

Info - SATAN KLAUS FEST 2019 - 29. 12. 2019, Volyně - Kulturní dům Na Nové, velký sál



SATAN KLAUS FEST 2019 

29. 12. 2019, Volyně - Kulturní dům Na Nové, velký sál 

Satan Klaus Fest, tradiční volyňská metalová veselice zakončující sezónu, letos výrazně naroste. Na pódiu velkého sálu volyňského kulturáku se postupně objeví sedm kapel, z nichž tři přijedou ze zahraničí. 

Účastníci další volyňské akce – ETEF Festu – si jistě vybaví švédské komando SINIESTRO i italské veterány VALGRIND, obě kapely odehrály na koupališti parádní koncerty a tak byly znovu povolány do zbraně. DEATHFUCKER, nové jméno na jihoevropské scéně, personálně propojené s VALGRIND, doplní zahraniční line-up. Ten domácí budou tvořit pořádající BOHEMYST, v nové sestavě působící GRIDE, nová krev YSARAAL a D.L.D. aneb DIRTY LESBIAN DUCK. 


SINIESTRO (Švédsko) 

Linus a jeho komando jsou kultem, každý jejich koncert je skvělý zážitek, skandinávský mrazivý dech je cítit z každého riffu, ostatně to každý ví, protože kapela je v Česku jako doma. Thrash, black, sem tam i punk, jedním slovem jízda. 


VALGRIND (Itálie) 

Jedna z nej deathmetalových kapel, co kdy zahrála ve Volyni a to nejen na ETEF Festu. Poslední dvě alba „Speech of the Flame“ (2016) nebo „Blackest Horizon“ (2018) jsou důkazem hráčské virtuozity, zkušeností (kapela funguje od roku 1996!) i neustálého zápalu pro věc. 


DEATHFUCKER (Itálie) 

To DEATHFUCKER to mydlí od roku 2015, ale jejich produkce vyznívá jako z osmdesátých let. Špinavý thrash metal s náznaky death metalu a vokálem, který připomíná Lemmyho po flašce whisky a šedesáti cigaretách. (úsměv) 


GRIDE (Česko) 

Tři party z ciziny, tři party z Prachatic. Z mrtvých povstalí GRIDE představí novou sestavu a doloží úsloví „Čert nikdy nespí“. K dlouholetému bicmenovi se připojili jak staronový kytarista, tak nový zpěvák a basák, a samozřejmě pokračují v extrémní formě hardcore grindu. 


YSARAAL (Česko) 

Nová akvizice na jihočeské blackmetalové scéně, kapela v sestavě s basákem GRIDE, drtí rychlý černý kov staré školy. 


DIRTY LESBIAN DUCK (Česko) 

Třetí prachatická parta míchá hardcore s metalem a nechybí jí pořádná porce nadhledu. 


BOHEMYST (Česko) 

Chybět samozřejmě nemůže BOHEMYST, na bohemian dark metal přísahající kvintet má pohromadě materiál na debutovou nahrávku, která již brzy spatří světlo světa pod titulem „Čerň a Smrt“. 


Předprodej vstupenek na e-mailu: info@etef.cz

Vstupné v předprodeji: 200 Kč 

Vstupné na místě: 300 Kč 


Share this games :

TWITTER