DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

pátek 8. května 2020

Home » » Recenze/review - AZATH - Through A Warren Of Shadow (2020)

Recenze/review - AZATH - Through A Warren Of Shadow (2020)


AZATH - Through A Warren Of Shadow
CD 2020, Pulverised Records


for english please scroll down


Mrtvola zakopaná několik metrů pod zem, procesy hnití byly zahájeny. Potřebovali jsme vykopat nový hrob a objevili jsme tělo, které vypadalo jako po srážce s náklaďákem. Zničené kosti, proražená lebka, žebra vmáčknutá dovnitř. Mozek vyteklý do země. Odkryli jsme několik vrstev hlíny a ucítili strach. Ruce sepnuté na prsou, v rukou nové CD démonů AZATH. Death metalové kapely, která ví, o čem je pravá smrt.

Mám rád, když smrtící kov smrdí sírou, líbí se mi, když jsou do něj vloženy i grindové pasáže. AZATH tohle všechny smíchali se zkaženou krví, úlomky kostí, s nekonečnou touhou zabíjet hudbou. Smrdutě prašivá deska s názvem "Through A Warren Of Shadow" se ihned stala mým průvodcem po záhrobí. 



"Through A Warren Of Shadow" je zcela zničujícím albem s odkazy na tvorbu kapel jako MORBID ANGEL, TERRORIZER, NAPALM DEATH, INSECT WARFARE a osobně zde cítím i špinavý odér DEICIDE. Jedná se zkrátka o totální inferno, u kterého některým jedincům slezou vlasy z hlavy. Skladby bolí a drásají, jsou hořlavou směsí a absolutním vyhlazením mozku. AZATH jsou nekompromisní, šílení, démoničtí. Nehrají sice nic nového, ani objevného, ale to ani není účelem. Cílem jsou zlámané kosti, těla pohřbená několik metrů pod zem. Pravý, nefalšovaný death metal, bez jakýchkoliv příkras a zbytečností. Kapela jde rovnou na věc, útočí přímo a zůstává po ní jen spálená země. O obal a veškerou grafiku se postaral můj oblíbený malíř Mark Riddick. U "Through A Warren Of Shadow" budete polykat vlastní krev, dusit se a vzývat temnotu. AZATH na svém prvním dlouhohrajícím albu prodali duší ďáblu. Podepsání jsou pod ním zkušení muzikanti, kteří moc dobře ví, jak mě zničit svoji hudbou. Skvělý zahnívající materiál!



Asphyx says:


A corpse buried a few meters underground, the rotting processes have already begun. We needed to dig a new grave and we found a body that looked like being hit by a truck. Destroyed bones, punctured skull, ribs pressed in. Brain leaking into the ground. We uncovered several layers of clay and felt the fear. Hands clasped on the chest, holding the new CD of the AZATH demons. Death metal band who knows what the real death is about. 

I like when dead metal smells of sulfur and when some grind passages are inserted into it. AZATH mixed all this with rotten blood, bone fragments with the endless desire to kill with music. The stinking dusty album “Through a Warren of Shadow” has immediately become my guide to the other world. 

“Through a Warren of Shadow” is a completely devastating album with references to the creation of bands like MORBID ANGEL, TERRORIZER, NAPALM DEATH, INSECT WARFARE and I personally feel the dirty odor of DEICIDE. In short, it is a total inferno in which some individuals have hair coming off their heads. The songs hurt and scratch, they are a flammable mixture and an absolute smoothing of the brain. AZATH are uncompromising, crazy, demonic. They don't play anything revolutionary but that's not the point. The target is broken bones, bodies buried a few meters underground. The real death metal without any embellishments or unnecessary things. The band goes straight to the point, attacks directly and only the scorched Earth remains. My favourite painter Mark Riddick did the whole artwork. With “Through a Warren of Shadow” you will swallow your own blood, suffocate and summon darkness. AZATH sold their souls to the devil on their first full-length album. This is the work of some experienced musicians who knows how to destroy me with their music. Great rotting material!


TRACKLIST
1. Into The Charnel (1:40)
2. Draconian Impalement (4:18)
3. Mortal Sword (3:08)
4. Knight Of Chains (3:56)
5. Through A Warren Of Shadow (5:58)
6. Pale Light (1:34)
7. Worm Of Autumn (4:39)
8. The Whirlwind (1:38)
9. Children Of The Dead Seed (2:13)
10. Shifting Forms (5:50)
11. Dying Echoes (1:50)

Share this games :

TWITTER