DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

sobota 15. července 2017

Home » » Recenze/review - DECREPIT THRONE - Traitor's Grave (2017)

Recenze/review - DECREPIT THRONE - Traitor's Grave (2017)


DECREPIT THRONE - Traitor's Grave 
CD 2017, vlastní vydání

Řezala si střepem do své kůže další znamení. Líbily se jí jemné krůpěje krve, zračící se jako šumivé víno kolem rány. Milovala tu bolest, postupně tepající v jejím mozku. Netrápila se, ona byla už dávno na druhé straně. Jen okolí to nechápalo. 

Nasávám novinku amerických black death metalistů DECREPIT THRONE a do snů se mi vkrádají dívky se žiletkami v rukou. Pomalé riffy, atmosféra beznaděje, sázka na temnotu. Přemýšlím nad posledními věcmi člověka a doufám, že se brzy sejdeme všichni na starém obřadním místě. Cítíte ve vzduchu také zatuchlinu? Nemrtvá dívka k vám obrací svoji tvář a v jejích očích je krev. 



"Traitor's Grave" je hodně naléhavým albem, do kterého se dostanete asi až po delší době. Venku už zase prší a já si plně uvědomuji, že musím sáhnout opět pro tuto desku. Mraky jsou nízko a slyším z dálky dětský pláč. Zvoní voda, dopadající na starý rezavý okap a já pořád dokola přemýšlím, proč mě album tolik přitahuje. Možná je to smutně temná nálada, melancholie odcházejícího dne a příchod stínů. Kdo ví? Prosím o poslední pomazání a přidávám hlasitost na hi-fi věži. Jsem nasáklý krvavým deštěm. Black death metal, který je studený, jako bílé ruce mrtvoly. Velmi dobře!

sumarizace:

"Traitor's Grave" je albem, na kterém se američtí black/death metalisté DECREPIT THRONE pokusili překapat zlo. Povedlo se jim to. Novinka je svým způsobem hodně zákeřným albem, které od posluchače vyžaduje pozornost a dlouhý čas, strávený s deskou. Teprve potom, po dlouhé době, vynikne všechna temnota, kterou na CD američtí nihilisté doslova vysekali. Nahrávka je hodně o špatných pocitech, o nicotě, o prázdnotě. Je opatřena dobrým zvukem, zajímavými nápady a nepropustnou tmou. Zahalte své tváře do kápí a očekávejte příchod samotného Satana. Čas strávený v obrácených modlitbách a pod zapáleným křížem, vám ukrátí právě DECREPIT THRONE. Tohle album hodně bolí. Stačí ho jen pochopit a vstřebat. Nad městem se opět vznáší padlý anděl s hořícími křídly. Za chvilku spadne z nebe a zapálí onen svět. Buďte připraveni a poslouchejte "Traitor's Grave"! Black/death metalová deska, která pálí jako oheň.

Asphyx says:

"Traitor's Grave" is the album where American black/death metalist DECREPIT THRONE tried to distil the evil itself. They did it. This new album is very cruel album in its own way and it needs an attention from the listener and a lot of time spend with this record. And after this, after spending a lot of time with this album the darkness which this American nihilists cut out will came outside. The record is about bad feelings, nihility and about emptiness. It is full of good sound, interesting ideas and impervious darkness. Cover your faces in capes and wait for the arrival of the Satan itself. DECREPIT THRONE will short the time you spend in turn prayers and below the fired cross. This album hurts so much. You just have to understand and absorb it. Upon the town there is a fallen angel with burning wings. In a minute it will fall from heaven and it will burn the world beyond. Be prepared and listen to the "Traitor's Grave"! Black/death metal album which burns like a fire!


Tracklist:
01. Lands of Ash
02. Lucifer's Descent
03. Winter's Call
04. The Path of Revenge
05. Your Death My Solitude
06. The Victor's Trumpet Sounds
07. A Defiant Flame Burning

Share this games :

TWITTER