DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

úterý 7. května 2019

Home » » Recenze/review - DEFECRATOR - Abortion of Humanity (2019)

Recenze/review - DEFECRATOR - Abortion of Humanity (2019)


DEFECRATOR - Abortion of Humanity
CD 2019, Drakkar Productions

for english please scroll down

Dlouhá alej k hřbitovu, jdu pomalu a snažím se nerušit okolní klid. Hned před branou je pečlivě udržovaná tabule s jednoduchými popisky. Kdo zemřel a jak? Dozvíte se všechno. Dnes ale moji pozornost upoutá něco jiného, nového, neznámého. Oznamuje se všem, že kolem půlnoci vypukne válka s nebem. Bez podpisu, jen tak. Mnohými je zpráva považována za nechutný vtip. Já ale moc dobře vím, že apokalypsa opravdu nastane. Poslouchám totiž novou desku amerických DEFECRATOR.

Kapela působí v záhrobí od roku 2014, ale letošní novinka "Abortion of Humanity" je teprve prvním dlouhohrajícím albem. Byla ukována v temných zákoutích záhrobí. Zrozena v bolestech a nekonečných křečích. Její poslech se sám nabízí jako soundtrack ke konci světa. Zlo zase jednou zvítězilo.


"Abortion of Humanity" je antihumánním dílem, pohybujícím se někde na pomezí death metalu a blacku. Pokud budete chtít, tak v albu vystopujete vlivy smeček jako PSEUDOGOD, NIGHTBRINGER, MAYHEM, BEHERIT, ARCHGOAT, IMPALED NAZARENE. To vše zamotané do atmosféricky pojatého death metalu. Nahrávka působí opravdu velmi nihilisticky, nekompromisně, zároveň ale nepostrádá pro mě tolik důležité melodie. Vždy existovala celá řad kapel, které se snažily nějakým způsobem zhudebnit peklo. Troufám si tvrdit, že DEFECRATOR jsou hodně blízko tomu opravdovému, reálnému. Ze skladeb doslova odkapává síra, smrt je cítit za každým rohem i tónem. Skupina se stala mým soukromým objevem, vyloženě poslechovou záležitostí. Vnímám ji jako krvavý otisk neznáma v rudé kaluži kdysi životodárné tekutiny. Někde u hrany bolesti, někde na pomezí našeho a onoho světa, tam muselo vzniknout album "Abortion of Humanity". Nechte si chutnat, jen dejte pozor, abyste se nespálili. Následky by totiž byly devastující. Vynikající black/death metalový obřad!


Asphyx says:

The American black death metal band DEFECRATOR which has been playing in hell since 2014, understands their craft. That is for sure. Their songs are literally soaked with dirt, pus and bad energy. Welcome to the occult ceremony to invoke dark forces!

The music by DEFECRATOR is quite similar to PSEUDOGOD, NIGHTBRINGER, MAYHEM, BEHERIT, ARCHGOAT, IMPALED NAZARENE and many other blasphemers who succeed in making darkness into music. Have you ever swallowed pieces of rags drenched in blood? Then perhaps you know what the new album "Abortion of Humanity" is about. It is absolutely devastating, nihilistic work which will not only clear your mind but also curse you forever. They play the real, infernal blackened death metal. This is not music for pussies. Bestial war with heaven! Devastation of holy relics! The hull of bitterness is empty! Welcome to hell! Forever, amen! Great black death metal which is a definition of evil!


Tracklist:
1. Beckoning (intro) 01:12 
2. Confronting Choronzon 03:46 
3. Axiom Falxifer 04:10 
4. Carnal Misanthropy 03:38 
5. Wrath of the Anti-God 03:55 
6. Ceremonial Culling 04:53 
7. Thy Infernal Penance 04:27 
8. Abortion of Humanity 08:36


band:
Angel Raping Invoker of Bestial Chaos: guitar/vocals
Anti-Human Unholy Sexslayer of Hate: drums/vocals
Abhorrent Orgy Ejaculator of the Dead: bass/vocals

Share this games :

TWITTER