DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

pátek 8. května 2020

Home » » Recenze/review - MEDIUM - Medium (2020)

Recenze/review - MEDIUM - Medium (2020)


MEDIUM - Medium
CD 2020, Transcending Obscurity Records


for english please scroll down


Vždycky mě fascinovaly případy lidí, kteří doběhli s nožem zabodnutým v zádech do nemocnice, šílenci, kterým prolétla kulka mozkem a oni se smáli svému rentgenu. Nejen, že se dostali do lékařských učebnic, ale ještě získali pocit nesmrtelnosti. Připomínají mi oživlé zombie, které vyprávějí o tom, jaké to kdysi bylo, před bodnutím, výstřelem, před srážkou s protijedoucím vozem. Většinou u svých příběhů poslouchají extrémní muziku. Mají totiž posunutý práh bolesti. Stejně jako argentinští maniaci MEDIUM.

Kapela hraje špinavý grind a crust a kombinuje jej s death metalem, punkem. Pánové jsou neurvalí a při poslechu jejich prvotiny se stejnojmenným názvem máte sto chutí zbourat zeď velkou palicí. Lebky praskají tlakem, tanečníci mají smrt v očích. Tahle deska je prašivá jako kůže starého psa. 




Pokud máte rádi kapely jako NAPALM DEATH, TERRORIZER, HENRY KANE, EXTREME NOISE TERROR, ROTTEN SOUND, DISFEAR a další, kteří se s tím moc nepářou, mohli byste se najít i v hudbě MEDIUM. Osobně se mi líbí i temnota a chlad, které naleznete v každé skladbě. Poslech připomíná návštěvu hřbitova, kde usednete ke svému oblíbenému hrobu a proséváte mezi prsty černou hlínu smíchanou s prachem z nedalekého krematoria. Celé tohle šílenství kapele věřím, přijde mi poctivé a opravdové. Jako když vlezete do kanálu pod vaše město, kde se nachází ten pravý underground. Na extrémním metalu je úžasné to, že si můžete vybírat, ochutnávat kousky zkaženého masa ze všech odnoží. MEDIUM jsem si zařadil do soukromé škatulky desek, které používám, když si potřebuji vyčistit hlavu. Tahle deska musela vzniknout ve špíně ulic, mezi krysami, v kanálech, které jsou plné splašků, odpadu a beznaděje. Hergot, to řeže jako blázen!




sumarizace:

Zažili jste někdy tsunami? Že ne? Tak si pusťte novou desku "Medium" z Argentiny. Nějak nechápu, kde se v téhle kapele bere tolik energie. Novinka je totiž jedním slovem vynikající. Už dlouho jsem neslyšel nahrávku, která by mě přišpendlila rovnou na zeď. Jeden skvělý masakr střídá druhý, vy sedíte s pusou dokořán a nakonec máte sto chutí rozmlátit nábytek ve svém pokoji. Kombinace grindu, punku, deathu, crustu a špíny mi připomíná srážku s náklaďákem plným hnisu. Tohle je úder kladivem přímo do vašich mozků! Absolutní smršť! Dost bylo řečí, jdu raději pařit! Album, které vám vytrhá zuby i s kořeny! Excelentní záležitost!


Asphyx says:


Have you ever seen a tsunami, haven't you? So plax the new album "Medium" from Argentina. I can't understand where this band takes so much energy. The news is in fact excellent. I haven't heard such a record for a long time that pinned me down directly to the wall. One great massacre after another, you sit open-mouthed, and at the end you want to smash the furniture in your room. The combination of grind, punk, death metal, crust and dirt reminds me of a crash with a truck full of pus. This is a hammer blowing directly into your brains! Absolute whirlwind! Words enought, I'm going to party! The album, which will pull out your teeth with the roots! Excellent stuff!

For fans of - Martyrdöd, Skitsystem, Henry Kane, Disfear, Napalm Death, early Extreme Noise Terror, Rotten Sound


Band lineup -
Lucien - Vocals/Bass
Rama - Drums
Fede - Guitar
Seba - Guitar


Artwork by Enzo Robles
Layout by Turkka Rantanen

Track listing -
1. Skullcomet Sorcery
2. Maximum Rampage
3. El Gigante
4. Black Future Patrol
5. Gargola
6. Night Vision
7. Radiation Huntress

Official Bandcamp
Transcending Obscurity Site
Transcending Obscurity Official YouTube Channel
Transcending Obscurity Records Facebook
Medium Facebook
Share this games :

TWITTER