DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

čtvrtek 28. července 2022

Home » , , , , , , , , , , , , , » Recenze/review - DEFECTED DECAY - Troops of Abomination (2022)

Recenze/review - DEFECTED DECAY - Troops of Abomination (2022)


DEFECTED DECAY - Troops of Abomination
CD 2022, Silent Watcher Records

for english please scroll down

Válečný death metal je podle mého hodně těžkou disciplínou. Obzvlášť v dobách, kdy můžeme být na různých bojištích v podstatě skoro osobně. Jsou ale věci, které vám sebelepší kamera s dokonalým rozlišením nepřenese. Pach spáleného těla, nářek raněných. Zvěrstva, která se dějí mimo záběry. Nějak mi bývá vždycky smutno, říkám si, že jsme se jako druh příliš od dávných dob neposunuli. Jen máme lepší technologie, jak se zabíjet. Jsem ze zla kolem unavený. A utíkám pryč. Jak jinak, než k muzice a knihám.

Pokud začnete novinku DEFECTED DECAY poslouchat, určitě se nevyhnete srovnání s BOLT THROWER, MEMORIAM. Zpěvák podobně deklamuje, atmosféra je také chladná a šílená. Základy jsou tedy jasné. My ale moc dobře víme, že každý je někomu podobný. A kdo si myslí že ne, tak o tom akorát neví nebo má moc velké ego. Ale tahle deska je uvěřitelná a to je pro mě nejdůležitější. Jinak bych o ní nepsal, to dá rozum. 


Mrtvých je poslední roky příliš. Boje trvají už dlouho. Dávno nevíme, pro co bojujeme. Tedy někteří. Věrní moc dobře ví, že neexistuje jiná cesta, než válečný death metal. Kdo máte tenhle styl rádi a uctíváte jej, budete mít rádi i novou desku německých DEFECTED DECAY. Přenese vás doopravdy na frontu. Uvidíte a na vlastní kůži ucítíte chladné stroje určené jen k zabíjení. Lidé se nikdy nepoučí. Skladby jsou propracované, uvěřitelné, s mrazivým, surovým zvukem. Pochodujte v řadě a bojujte srdcem! Z "Troops of Abomination" je znát nadšení a odhodlání, řemeslná zručnost. Líbí se mi, jakým způsobem jsou skladby napsány. Užívám si atmosféru, jsem zcela podmaněn. Jakoby mi starý voják vyprávěl příběhy o utrpení a bolesti, o radosti z vítezství. Hřbitovy jsou plné padlých hrdinů. A v zákopech je vždycky zima. Novou desku vnímám jako poctu starým časům, jako všem, kteří padli místo toho, aby žili normální život. Album je velmi kompaktní, zní doslova zabijácky. Bez slitování, bez kompromisů, přesto se skvělými melodiemi. Jako tank, který drtí vše živé i neživé. Tak na mě působí DEFECTED DECAY nejvíc. Umíráme na bojištích celého světa, bojujeme jen za svoji pravdu. Složte zbraně dolů a raději poslouchejte "Troops of Abomination". Stojí rozhodně za to! Novinku vám mohu jen doporučit. Mrazivý válečný death metalový odkaz! 


Asphyx says:

"Troops of Abomination" is a cool, painful album. It penetrated to somewhere in to the bones. It's like watching an old war movie, black-and-white suffering soldiers, executions of captives, torturing prisoners. I like the chilling harmony of the guitars, I admire the rumble of the drums and the vocalist which leader to attack.. If you like bands like BOLT THROWER, MEMORIAM, HAIL OF BULLETS, ASPHYX, DECAYING, you will be satisfied with DEFECTED DECAY. We stand in the front line, kill or die! At peace you will go with your enemies for beer, now you are irreconcilable enemies. I hear and feel all of this from the music of German warriors. Someone beside was shoot to the head, still smiling, then drop dead. It is after the fight and on the pile of skulls stands the god of war Ares. See you again tomorrow, rest a little now, listen to "Troops of Abomination" and clear your gun. A deadly war death metal that takes you straight to war!

There have been too many deaths in recent years. The fighting has been going on for a long time. We don't know what we're fighting for. Some of us, anyway. The faithful know full well that there is no other way than war death metal. If you like and worship this style, you will also like the new album from Germany's DEFECTED DECAY. It will really transport you to the front. You will see and feel for yourself the cold machines designed only to kill. People never learn. The songs are sophisticated, believable, with a chilling, raw sound. March in line and fight with your heart! The passion and determination, the craftsmanship is evident in "Troops of Abomination". I like the way the songs are written. I enjoy the atmosphere, I am completely captivated. It's like an old soldier telling me stories of suffering and pain, of the joy of victory. The cemeteries are full of fallen heroes. And the trenches are always cold. I see the new record as a tribute to the old days, to all those who fell instead of living a normal life. The album is very compact, it literally sounds killer. No mercy, no compromise, yet with great melodies. Like a tank that crushes everything living and inanimate. That's how DEFECTED DECAY affects me the most. We die on the battlefields of the world, fighting for our truth. Put your guns down and listen to "Troops of Abomination" instead. It's definitely worth it! I can only recommend this new release. A freezing war death metal legacy!



Tracklist:
01. Commit To The Fire
02. Resist
03. A Last Farewell
04. Troops Of Abomination
05. Bitter Reminders
06. Siege Of Death
07. Beyond All Comprehension
08. Redemption Acquired
09. The Raid
10. Death March



Share this games :

TWITTER