DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

neděle 24. prosince 2023

Home » , , , , , , , , , , , , , » Recenze/review - INFERNAL EXECRATOR - Diabolatry (2023)

Recenze/review - INFERNAL EXECRATOR - Diabolatry (2023)


INFERNAL EXECRATOR - Diabolatry
CD 2023, Pulverised Records

for english please scroll down

Krvavé skvrny na oltáři jsou jasnou vzpomínkou na včerejší seanci. Sešli jsme se zase po nějaké době, abychom uctili památku démonů temnoty. Symboly smrti, žhnoucí do tmy, postavy zahalené v kápích. Ostré nože, připravené pro oběti. Tajemné zaříkávání a k tomu nové album INFERNAL EXECRATOR ze Singapuru. Na tenhle rituál jsme čekali dlouhých pět let. Za tu dobu byla zničena spousta životů. Ve jménu víry poklekněte, říkají nám stále dokola. A mají u toho falešné úsměvy a jed v žilách. Potřebuji svoji dávku black a death metalu, který bude zahrán od srdce, upřímně a s opravdovou krutostí.

INFERNAL EXECRATOR tohle všechno umí a dělají to velmi naléhavě, uvěřitelně. Když si jejich novou desku "Diabolatry" pustíte, pokloníte se zároveň peklu a temnotě. Skladby jsou ostré jako nůž, který vám právě někdo zabodl do vnitřností. Žádné zbytečnosti, žádné kompromisy, ale poctivý starodávný obřad, u kterého shoříte v černých plamenech.


Dodnes si pamatuji koncert v roce 2016, který jsme navštívili. Tenkrát nás kapela doslova rozsekala na kusy. Hudba se nám zadřela pod kůži a zase jednou jsme odcházeli a měli po těle popáleniny druhého stupně. INFERNAL EXECRATOR i letos připomínají jezdce apokalypsy, kteří se vrátili do našeho světa, aby se pomstili za všechny hříchy. Skladby jsou velmi dobře napsány a je doslova morbidní radost je poslouchat. Obsahují v sobě opravdovou černou energii, spoustu tlaku, u kterého vám popraskají kosti v těle. I letos je to rituál ve stylu IMPIETY, BLASPHEMY, ANGELCORPSE, SARCÓFAGO. Nic pro slabé povahy, nic pro fanoušky umělých současných skupin. Tohle je vichřice, kterou kapela znovu rozpoutala. Divoký vítr v katakombách, ve kterých jsou pochovány oběti pradávných rituálů. Jsem znovu zavřen v prašivé kobce. Pověšený v řetězech. Každý riff, každý úder bicích mi proniká do mozku jako ostrý hřeb. Prašivina, špína a hnis. Nahrubo nasekaná tma a absolutní zlo. Podvědomě cítím, že jsem zde správně. Tohle je přesně druh hudby, který si znovu pustím, až půjdu na stejnou seanci jako včera. Zapálíme ohně a nakreslíme na zeď symboly smrti. Vše je připraveno, můžeme znovu začít. Dnes jsem já obětí. Musím se vám k něčemu přiznat, nové album mě zcela pohltilo, rozsekalo mě a pokaždé si na něj vzpomenu, když jdu kolem kostela. Tohle je obrácená mše, u které zazní jen modlitby plné rouhání. Zvuk, obal, celkové provedení - vše je podřízené jedinému. Peklu. Songy žhnou a pálí. Budete spáleni na popel! Obraťte všechny kříže směrem dolů! Black death metalová blasfemie!


Asphyx says:

The bloodstains on the altar are a clear reminder of yesterday's seance. We have gathered again after some time to honor the memory of the demons of darkness. Symbols of death, glowing in the dark, hooded figures. Sharp knives ready for their victims. Mysterious incantations, plus the new album from Singapore's INFERNAL EXECRATOR. We've waited five long years for this ritual. A lot of lives have been destroyed in that time. Kneel in the name of faith, they tell us over and over again. And with fake smiles and venom in their veins. I need my dose of black and death metal, played from the heart, honestly and with real cruelty.

INFERNAL EXECRATOR can do all that and they do it in a very urgent, believable way. When you listen to their new album "Diabolatry", you will bow down to hell and darkness at the same time. The songs are as sharp as a knife that someone just stuck in your gut. No uselessness, no compromises, but an honest ancient ritual that will burn you in black flames.


I still remember the concert we attended in 2016. That time the band literally cut us to pieces. The music got under our skin and once again we left with second degree burns all over our bodies. This year, INFERNAL EXECRATOR are again reminiscent of the horsemen of the apocalypse who have returned to our world to avenge all sins. The songs are very well written and are literally a morbid joy to listen to. They contain a real black energy, a lot of pressure that will make the bones in your body crack. Again this year it's a ritual in the style of IMPIETY, BLASPHEMY, ANGELCORPSE, SARCÓFAGO. Nothing for the faint of heart, nothing for fans of artificial contemporary bands. This is the whirlwind the band has unleashed again. A wild wind in the catacombs where the victims of ancient rituals are buried. I'm locked in a dank dungeon again. Hanging in chains. Every riff, every drum beat penetrates my brain like a sharp spike. Dirt, grime and pus. Coarsely chopped darkness and absolute evil. Subconsciously, I feel I'm right here. This is exactly the kind of music I'm going to play again when I go to the same session as yesterday. We light fires and draw death symbols on the wall. Everything is ready, we can start again. Today I am the victim. I have a confession to make, the new album has completely engulfed me, it has cut me up and I think of it every time I walk past the church. This is a reverse mass with nothing but blasphemous prayers. The sound, the cover, the overall performance - everything is subordinate to one thing. Hell. The songs burn and burn. You will be burned to ashes! Turn all the crosses upside down! Black death metal blasphemy!


about INFERNAL EXECRATOR on DEADLY STORM ZINE:



Tracklist:
01. Aeternali Diaboli Satanas 
02. Corporeal Adversaries 
03. Infernal Storm Of Oblivion 
04. Marauders Prayers Of Profanation 
05. Terrorized Consecration 
06. Asmodei Bestialust Conjuration 
07. Blazing Acheronic Tyrants 
08. Diabolatry



Share this games :

TWITTER