DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

středa 29. listopadu 2017

Home » » Recenze/review - MORTIFY - Mortuary Remains (2017)

Recenze/review - MORTIFY - Mortuary Remains (2017)


MORTIFY - Mortuary Remains 
Cassette/LP 2017, Machalia

Stmívá se brzy a nad hřbitovem se vznáší často mlžný opar. Nechávám dveře do márnice dlouho otevřené, abych lépe nasával atmosféru lidských ostatků. Omývám mrtvoly, zastřihuji jim vlasy, připravuji vše na zítřejší pohřeb. Okolo půlnoci usedám hned vedle rezavých dveří a čekám, až přijde první nemrtvý. Většinou to netrvá moc dlouho, noci jsou již dlouhé a tak si můžeme všechna setkání náležitě užít. 

Old school death metal nesmí zemřít! To je nepsané pravidlo nás, kteří se snažíme dále držet vlajku tohoto stylu hrdě vztyčenou. Plesnivé posly ze záhrobí, chilské smrtonoše MORTIFY, vám mohu s klidným svědomím doporučit. Tato kapela přesně ví, o čem je klasická smrt. Jejich novinka "Mortuary Remains" je toho jasným důkazem.





"Mortuary Remains" je doslova narvané starými postupy, hnilobou, nečistými temnými sílami. Člověk má opravdu pocit, že se během poslechu kolem něj rozkládají mrtvá těla. MORTIFY ctí pořádky devadesátých let, nesnaží se objevovat nic nového, ale ono to vlastně ani není potřeba. Hudba je zde určena stejně hlavně pro pamětníky a pak pro všechny ctitele pradávných masakrů. Líbí se mi melodické chladivé vsuvky, oceňuji i perfektně vyvedený obal. Album lze s klidem doporučit na dlouhé noční směny, trávené v nekonečně studených márnicích. Poklekám u nejbližšího náhrobku, podávám si ruku s nedávno zemřelým. Oba víme své - tohle je death metal! Pravý, reálný a syrový, jako ráno po noci strávené nekonečným tancem na našich vlastních hrobech. Prašivina!


sumarizace:

MORTIFY a jejich album "Mortuary Remains" mi připomínají nějakou hodně zlou a ošklivou okultní seanci. Mocné kytarové motivy, hlas povolaný z temnot a skvělý zvuk. Ano, při poslechu mám opravdu pocit, že peklo existuje. Jasně a hmatatelně, jako na novince MORTIFY. Tahle hudba by klidně mohla znít při uvítání zbloudilých duší při příchodu do podzemí. Oceňuji temnotu, všechny černé skladby i určitou nihilistickou náladu, kterou zde cítím z každého tónu. Obraťte všechny kříže směrem dolů, vyžeňte kněze z kostelů, už napáchali dost zla! Černé death metalové album, které je cítit sírou! Inferno!

Asphyx says:

MORTIFY and their album "Mortuary Remains" reminds me some very bad and ugly occult session. Powerful guitar motifs, voice called up from the darkness and great sound. Yes, when I 'm listening I really feel that the Hell exists. Clearly and tangibly like the news of MORTIFY. This music could easily sound when the lost souls come in the underground. I appreciate the darkness, all black tracks and certain nihilistic mood that I feel from each tone. Turn all crosses down, expell the priests from churches, they've already done evil enough! Black death metal album that smells of sulfur! Inferno!

tracklist:

Side A
1. Intro 01:22
2. Perception Atrophy 04:25
3. Dawn of Lies 03:22
4. Inner Torment 03:40
5. Meadows of Sorrow 01:38
6. Mortuary Remains 04:38

Side B
7. Silent Existence 04:20
8. Out of the Conscious 02:39
9. Traces of Disease 04:23
10. Funeral Shades 04:55
11. Mentally Blind 03:56
12. Succubus 03:51

band:
CRISTIAN (VOCALS/GUITARS)
DANIEL (GUITARS)
JORGE (BASS)
IGNACIO (DRUMS)

Share this games :

TWITTER