DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

pondělí 7. ledna 2019

Home » » Recenze/review - KROMORTH - Geodesic Beast (2018)

Recenze/review - KROMORTH - Geodesic Beast (2018)


KROMORTH - Geodesic Beast
CD 2018, Iron Blood and Death Corporation

Jsou temná zákoutí lidské mysli, které bychom raději vymazali. Na některé vzpomínky se snažíme zapomenout. Nevnímat je, vyhladit a zničit. Málokdy se to povede. Mozek je natolik komplikovaný a složitý, že se zlé myšlenky občas znenadání objeví, způsobí pěknou paseku a pak zase ulehnou do mrtvolného spánku. Ještě, že jsou kapely jako brazilští KROMORTH, které dokáží vše beze zbytku vyčistit.

Jihoamerický death metal, smršť, tsunami, masakr. Tak lze nové album "Geodesic Beast" charakterizovat asi nejlépe. Žádný čas na oddych, jen bolest, strach a hniloba. KROMORTH vám vypálí hlavu jako kyselina sírová. Totální underground, absolutní smrt!


"Geodesic Beast" je albem, které muselo být nahráno někde na starých pohřebištích. Nekompromisní, špinavé, stylově spřízněné s takovými smečkami jako KRISIUN, REBAELLEIUN, ANGELCORPSE, ABHORRENCE, DEICIDE. Jedná se o brutálně laděný, šílený a zběsilý útok, maniakální kousnutí do vašich sluchovodů. Zpočátku působí trošku monotónně, ale po čase na povrch vylezou shnilé kousky masa. Dívali jste se někdy na řeku, nasávali atmosféru plnou bolesti? Utopenec se nakonec vynořil, ohlodaný, nafouklý a zasmrádající na míle daleko. Z novinky brazilských maniaků mám hodně podobné pocity. Jedná se o devastaci, která je svým způsobem přitažlivá i ošklivá zároveň. Kosti se povalují všude kolem, oltář je připraven. Album je nasáklé krví, mokvající, zlé, jako samotná smrt. Schválně, ochutnejte a nechte si vyčistit hlavu. Absolutní zlo! 



sumarizace: 

"Geodesic Beast" je albem, na kterém se potkává Satan s nenávistí. Nahrávka zní absolutně nihilisticky, riffy jsou ostré, až primitivní, zákeřné. KROMORTH moc dobře ví, jak má znít poctivé peklo! Na novince jsou zohaveny svaté ostatky a vyhlášena válka celému světu. Hroby se otvírají a ven vylézají vzteklé bestie. Tahle hudba by se měla hrát o půlnoci na opuštěných hřbitovech. Zlo zase jednou zvítězilo a zničilo vše živé. Totální blasfemický death metal! Ďábelské album! 

Asphyx says: 


"Geodesic Beast" is an album where Satan meets hate. The recording sounds absolutely nihilistic, riffs are sharp, even primitive, insidious. KROMORTH knows well how honest the Hell should sound! On the new album there are holy relics disfiguring and there's the war on the whole world declaring. The tombs are opened and angry beast are coming out. This music should be played at midnight on abandoned cemeteries. The evil has once again triumphed and destroyed all living things. Total blasphemous death metal! Devilish album!


tracklist:
1. Geodesic Beast
2. Human Deception
3. Kromorthian Warrior
4. Catatonic Fury
5. King Pan
6. Descendants of Serpent
7. Satanic Etny
8. Hymn of Apocalypse
9. Fire of Transmutation
10. Enemies on Fire
11. The Illuminati
12. Annihilate the Nazarene

band:
Rodrigo Auad - Guitar / Vocals
Fábio Agassi - Guitar
Lincoln Lima - Bass
Elton Bernardino - Drums

Share this games :

TWITTER