DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

čtvrtek 21. května 2020

Home » » News! - HYPNOS VYRAZÍ NA DOMÁCÍ THE BLACKCROW TOUR S DOOMAS & MADE BY ZERO

News! - HYPNOS VYRAZÍ NA DOMÁCÍ THE BLACKCROW TOUR S DOOMAS & MADE BY ZERO


HYPNOS VYRAZÍ NA DOMÁCÍ „THE BLACKCROW TOUR“ S DOOMAS & MADE BY ZERO

Letošní podzim bude v táboře HYPNOS ve znamení nového alba “The Blackcrow”, které bude logicky podpořeno hlavně na pódiu. Těší nás, že první možnost seznámit se s novým materiálem naživo budou mít fanoušci doma, v Čechách a na Slovensku. Na 13 koncertech HYPNOS doplní death/doomoví Slováci DOOMAS, kteří se zformovali v roce 2006 v Nové Bani, a kteří dnes právem patří ke slovenské metalové špičce, s mnoha zkušenostmi z koncertování po celé Evropě. Všeobecně známá je i jejich provázanost s největším tvrdě metalovým festivalem na Slovensku – Gothoomem, který rok od roku roste. Třetí kapelou turné budou death metalcoreoví MADE BY ZERO, kteří mají, vedle své živelné produkce, díky svému žánrovému zaměření i potenciál oslovit mladší publikum. Není určitě bez zajímavosti, že MBZ pochází stejně jako HYPNOS z Uherského Hradiště.
Kromě níže uvedených společných koncertů samozřejmě každá ze skupin absolvuje i svoje individuální akce, sledujte proto jednotlivé internetové stránky pro více informací. Takže brzy na viděnou!

HYPNOS WILL HIT HOMELAND STAGES ON “THE BLACKCROW TOUR” TOGETHER WITH DOOMAS & MADE BY ZERO

This autumn, HYPNOS is gonna release new album "The Blackcrow", which will be logically supported mainly on stage. We are pleased that homeland fans will have the first opportunity to hear the new material live. On 13 shows over Czech Republic and Slovakia, HYPNOS will be joined by the death / doom Slovaks DOOMAS, who were formed in 2006 in Nová Bana and who today rightfully belong to the Slovak metal top, with a lot of experience from touring all over Europe. Their connection with the largest hard metal festival in Slovakia - Gothoom, which is growing year by year, is also well known. The third band of the tour will be death metalcore MADE BY ZERO, who, in addition to their spontaneous production, also have the potential to appeal to younger audience thanks to their genre focus. It is certainly not without interest that MBZ comes from the town Uherské Hradiště, just like HYPNOS.
In addition to the common concerts listed below, of course, each band also will play their individual events, so watch the particular websites for more information. So, see you soon!

23.10.2020 / CZE / PRAHA / JIŽÁK
24.10.2020 / CZE / VOLYNĚ / MKS
13.11.2020 / CZE / TBA
14.11.2020 / CZE / JABLUNKOV / ROCK CAFÉ
20.11.2020 / CZE / BRNO / M13
21.11.2020 / CZE / JINDŘICHŮV HRADEC / LUCKY PERY
28.11.2020 / CZE / VALAŠSKÉ KLOBOUKY / KD
04.12.2020 / SVK / TRENČÍN / LÚČ
05.12.2020 / SVK / ŽILINA / KLUB 77
11.12.2020 / SVK / BANSKÁ BYSTRICA / KLUB 77

info:
Share this games :

TWITTER