DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

čtvrtek 29. října 2020

Home » , , , , , , , , , , , , , , » Recenze/review - CHANCROID - Bestial Perverse Of The Anomalies Psychoneurotic (2020)

Recenze/review - CHANCROID - Bestial Perverse Of The Anomalies Psychoneurotic (2020)


CHANCROID - Bestial Perverse Of The Anomalies Psychoneurotic
CD 2020, BRUTE! PRODUCTIONS

for english please scroll down

Dlouho jsem tomu nevěřil. Myslel jsem si, že podobné věci se odehrávají jen v nemocných, šílených myslích. Znali jsme se, potkávali a vždy na mě působil jako veselý, milý člověk. Příkladný otec, takový ten typ, kterého musí mít všichni rádi. Byla to jenom přetvářka, jinak bych o něm ani nepsal. Samozřejmě, že měl dole pod garáží temný sklep. Občas si odskočil od nedělního oběda, aby v něm mučil své oběti.

Lidem do hlavy nevidíte, temnoty a zla je mezi nimi více, než je na první pohled vidět. Každý se dělá lepším, než ve skutečnosti je. Jsem rád, že mi chodí na recenze desky od kapel jako indonéští CHANCROID. Ti dokáží, pomocí brutálního death metalu, ohlodat vše až na kost. A to myslím doslova. 


"Bestial Perverse Of The Anomalies Psychoneurotic" je brutální poctou smečkám jako SUFFOCATION, SKINLESS, DEVOURMENT, GORGASM, LIVIDITY, DISGORGE. Je mačetou zaseknutou přímo do vaší hlavy, nožem bodnutým do břicha. Indonésané jsou velcí hudební surovci a tlaku je podrobeno vše. Mám pocit, že se mi každou chvíli rozskočí lebka na všechny strany. Opravdu před sebou vidím sklep s hrůznými obrazy před sebou. Jako špatný horor, plný krve, který ale není zlým snem, ale smradlavou realitou. Hudebně je to totální vyhlazení, masakr povýšený na vyšší úroveň. Dochází sem tam k určitému stereotypu, monotónnosti, ale to je spíše znak hraného stylu jako takového. Trepanace lebky za plného vědomí. Ostré rezavé hřeby, zatloukané postupně do tkání. Morbidní fantazii se meze nekladou. CHANCROID hrají klasický, dnes již tradiční brutální death metal se vším, co k tomu patří. Navíc přidávají kus sebe samého. Po první ráně ještě vstanete, ale druhá vás srazí na zem a celou desku ti užijete v krvavé mlze. Pokud to takhle máte rádi, tak si nechte chutnat. Velmi dobře!


sumarizace:

"Bestial Perverse Of The Anomalies Psychoneurotic" je deskou, na které CHANCROID odkazují na tvorbu kapel jako SUFFOCATION, SKINLESS, DEVOURMENT, GORGASM, LIVIDITY, DISGORGE. Navíc přidávají pořádnou porci temné atmosféry, chladu a beznaděje. Indonésané nešetří dobrými nápady, perfektním zvukem i hlasem plným morbidity. Jsem nahrávkou doslova pohlcen a připadám si, že mě skupina při poslechu stále dokola věší na kříž. Samozřejmě hlavou dolů a až do úplného odkrvení těla. Kývám se do rytmu, nasávám čerstvou hnilobu. Občas podléhám lehké monotónnosti, ale jinak jsem drcen, rozemlet. "Bestial Perverse Of The Anomalies Psychoneurotic" vám vybrousí do hlavy drážky plné bolesti. Takhle nějak si představuji poctivý, skvěle zahraný brutální death metal. Velmi dobré krvavé album!


Asphyx says:

"Bestial Perverse Of The Anomalies Psychoneurotic" is an album where CHANCROID show their inspiration from bands like SUFFOCATION, SKINLESS, DEVOURMENT, GORGASM, LIVIDITY, DISGORGE. They also add a great portion of dark atmosphere, coldness and hopelessness. Those Indonesians are not lacking good ideas. They have perfect sound and voice full of morbidity. I am just absorbed with this recording and I feel like this band is putting me on a cross every time I listen to this album. Upside down, of course until my body has no blood. I am swinging into the rhythm and I am sucking the fresh rot. I sometimes subject to the light monotony however I am crushed, grinded. "Bestial Perverse Of The Anomalies Psychoneurotic" will tear you holes full of pain into your head. This is how I think hones and great brutal death metal should sound like. Very bloody good album!

Track listing
1. Intro 1:55
2. Coitus Deification Terminology 2:41
3. Maximum High Tension Penetrating 2:44
4. Xyy 3:11
5. Hebephrenia (Instrumental) 3:16
6. Bestial Perverse of the Anomalies Psychoneurotic 4:26
7. Sadomasochist 3:27
8. Abysmal Tranquility 3:07
9. Distortion Cognitive of Malicious 2:47
10. Haemophilus Ducreyi Inoculated 3:01

Line-up:
Wira - Vocals
Hendri - Guitar
Arief - Drums


Further Information:

contact@imperativepr.co.uk | www.imperativepr.co.uk
Share this games :

TWITTER