DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

středa 30. prosince 2020

Recenze/review - INCINERATED - Horror Death (2020)


INCINERATED - Horror Death
CD 2020, vlastní vydání

for english please scroll down

Bývalo krásné vzít dívku do kina. Obzvlášť dobrý horor byl příslibem dalších věcích. Jenže tentokrát to bylo jiné. Přišli jsme domů, natěšení jeden na druhého. Problém byl, že se ve dveřích objevila postava s nožem v ruce. Stejně jako před chvílí na filmovém plátně. Došlo mi to až po prvním říznutí. Přízraky ožily a jdou nám po krku. Asi jsme neměli utíkat ven, do temné ulice. Asi jsme neměli hledat pomoc. Stejně nás nakonec dostal. Na druhou stranu jsme odešli spolu. Bolestivě a dlouho.

Hororové filmy jsou i základem hudby INCINERATED z Chile. Sérioví vrazi, šílenci, co lační po krvi. Monstra ze snů, sklepení plná obětí a k tomu klasický syrový death metal. Deska je již od prvních setkání jako nějaký živý, neustále se měnící organismus. Samozřejmě pohybující se pouze v chladné temnotě.


"Horror Death" ale není jen hudbou pro fanoušky ošklivých a zlých filmů. Je taky velmi dobře složeným materiálem, plným zajímavých momentů. A to vlastně po všech stránkách. Povedl se zvuk, koláž na obalu i celková produkce. Pro mě je ale nejdůležitější a hlavní to, že na mě hudba nějakým způsobem působí. Jasně že se nejedná o převratné dílo hodné obdivování a vynášení do pekla, ale rozhodně jde o poctivou práci a spoustu myšlenek. Mě na albu nejvíc baví taková ta starodávná neurvalost, energie, tlak a potom právě záhadné a oživující pasáže z filmů pro všechny milovníky proříznutých tepen. Zkrátka, řeže to, pálí, masíruje zevnitř. Utíkám před nějakým šílencem s nožem, který se ani neobtěžoval představit. Vím jenom jedno, že muzika je tu velmi dobrá a že pokud neuteču, tak už nenapíšu nikdy nic. Mé zohavené tělo najdou pohozené u popelnice. Jasně, že si vezme nějaký talisman, uříznuté ucho, kus tkáně, kterou si doma naloží do sklenice. Mám rád death metal s atmosférou, líbí se mi, když kapela není jen parta muzikantů bez duše. INCINERATED tohle všechno splňují a jejich novinka mi ihned pronikla do vnitřností. Jako ostrý nůž! Krve by se ve mě nedořezal. Masakr!


sumarizace:

"Horror Death" je albem, které utíká v rytmu starého death metalu. Je krvavým otiskem nalezeným na místě činu. Je zahnívající mrtvolou, zkroucenou do podivné polohy. Slyším zde odkazy starých death metalových špinavců. Deska má v sobě obrovský kus energie, je přímým úderem do obličeje. Pokud se potřebujete vyřvat ze všech nespravedlností tohoto světa, tak neváhejte ani chvilku. Navíc má nahrávka až hororovou atmosféru, velmi dobře se poslouchá a doslova vám shnije v rukou. Viděl jsem za svůj život až moc krve a nenávisti, ale v tomto podání si ji rád znovu narvu do hlavy. Vím totiž, že syrové melodie mě dokáží alespoň na chvilku přenést do imaginárního světa šílenství a odpoutat mě od nespravedlnosti všedních dní. INCINERATED na své dlouhohrající prvotině žhnou a pálí, řežou a sekají, křičí a drásají. Pouštěl bych ji pořádně nahlas všem, kteří ztratili základní lidské instinkty. Přidal bych volume tak, až by jim začala téct z uší krev. Spravedlnost je stejně slepá. Vynikající extrémní death metalové orgie!


Asphyx says:

"Horror Death" is an album that runs to the rhythm of old death metal. It is a bloody imprint found at the crime scene. It is a rotting corpse, twisted into a strange position. I hear here links such as old school death metal bands. The album has a huge amount of energy, it is a direct punch to the face. If you need to yell out of all the injustices of this world, do not hesitate for a moment. In addition, the record has a horror atmosphere, very good listenable and literally rot in your hands. I have seen too much blood and hate in my life, but in this submission I like to put it on my head again. I know that raw melodies can at least take me into the imaginary world of madness at least for a moment and detach me from the injustice of everyday life. INCINERATED on their long-playing debut, they glow and burn, cut and chop, scream and scrape. I'd play it loud to everyone who lost basic human instincts. I would add volume until the blood began to flow from their ears. Justice is blind. Excellent extreme death metal orgy!


Tracklist:
01. The Witches Of The Black Forest
02. Kikafi's Blood
03. Severed And Cookin
04. Beware The Moon
05. Creatures
06. ピッコロ大魔王
07. The Chosen One
08. The Haunted Asylum
09. The Night He Came Home!
10. The Creeper
11. Deadites
12. I Shoot J.Guzmán
13. Crystal Lake Massacre
14. The Final Nigthmare

band:
Benjamin Ulloa : Guitarra.
Claudio Castillo : Bajo.
Cristian Farias : Bateria/Voz.

Ex Intergrantes :
Antonio Catalan : Guitarra
Reynaldo Palomino : Guitarra.
Eugenio Contreras : Bajo,Voz.
Javier Retamal : Voz, Guitarra

Share this games :

TWITTER