DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

čtvrtek 21. ledna 2021

Home » , , , , , , , , , , , , , , , , » Recenze/review - INFECTED HUMANS - Unexpected Traumatic Experiences (2021)

Recenze/review - INFECTED HUMANS - Unexpected Traumatic Experiences (2021)


INFECTED HUMANS - Unexpected Traumatic Experiences
CD 2021, GORE HOUSE PRODUCTIONS

for english please scroll down

Šel jsem proti proudu řeky a každou chvíli jsem se musel zastavit. Chtělo se mi zvracet. Na vlnách se vznášely usekané kusy těl, hlavy oddělené od trupu, střeva i spálené kusy čehosi, co kdysi bývalo lidskými bytostmi. Přemýšlel jsem o peklu a odpuštění. Vesnice vysoko v horách, kdesi ve válečné zóně. Smrt je někdy hnusná, ošklivá a nechutná. Své o tom ví i brutální death metalisté INFECTED HUMANS z Ekvádoru, kteří letos přicházejí se svoji prvotinou. 

Jedná se o špinavost, která sice není dokonalá, ani nepřináší do tohoto stylu cokoliv nového, ale jak už tomu bývá, vše je vyváženo nadšením a odhodláním, se kterými kapela svoji práci odvádí. Album mě tak baví víc, než tolik častá vyumělkovaná současná produkce, u které nevíte, jestli hudbu hrají ještě lidé. Deska má totiž uvěřitelnou špinavou atmosféru. 


Uklízím mrtvá těla v podobných rytmech jako to umějí DISAVOWED, DEEDS OF FLESH, INVERACITY, ARSEBREED - těmi jsou INFECTED HUMANS inspirováni. Surový zvuk s bicími jako mlácení do plechových sudů, morbidní obal, myslím, že splněno bylo vše pro duši brutálních death metalistů. "Unexpected Traumatic Experiences" vás zavede do zdánlivě opuštěných márnic, do vesnic, které byly vypáleny lidskou zlobou, do starých sklepů, kde spřádají své plány úchylové. Skladby opravdu plynou jako řeka plná zkažené krve. Dobře se poslouchají, je slyšet, že pánové si dali se vším hodně práce. Zároveň jim nechybí nadšení, odhodlání zabíjet hudbou. Vlastně by se dalo také napsat, že jsem velmi rád, že jsem je mohl potkat, poslechnout si jejich prvotinu a zařadit si je na svůj playlist. Falešná humanita stranou, koneckonců spousta z nás je jen zcela zbytečnými prázdnými schránkami. Tohle album doporučuji všem šílencům, kteří se rádi rochní po lokty v krvi a milují k smrti brutální death metal. Budiž krví zapsáno, že v Ekvádoru je kapela INFECTED HUMANS, která se toho rozhodně nebojí. Masakr!


sumarizace:

"Unexpected Traumatic Experiences" je pořádně syrovým kouskem hudby. Během poslechu se ocitneme spolu s INFECTED HUMANS na hodně morbidních místech. Hnus, špína, litry krve a neskutečný tlak. Tak by se dala nová desky těchto Ekvádorců charakterizovat asi nejlépe. Po hudební stránce se jedná o klasický brutální death metal, který vás doslova ukřižuje. Syrové, mocné, zákeřné a ostré jako břitva. Takové jsou songy z nového alba. Pokud si vedle sebe vyskládám deset posledních alb z tohoto stylu, sahám po INFECTED HUMANS nejčastěji. Muzika zde totiž obsahuje jakousi nechutnou přitažlivost a já si musím dávat tyhle ostré skladby do hlavy čím dál tím častěji. Po poslechu jsem očištěn jako věřící po zpovědi. Exhumujte všechno mrtvé a slyšte slova mocné hydry! Brutal death metalové album, které vás rozdrtí obrovskou silou!

PRO FANOUŠKY: DISAVOWED, DEEDS OF FLESH, INVERACITY, ARSEBREED


Asphyx says:

"Unexpected Traumatic Experiences" is a raw piece of music. When you listen to this album you feel that you are with INFECTED HUMANS on really morbid places. Dirt, filth, gallons of blood and unbelievable pressure. That´s the best way how to describe this album by Ecuadorians. Musically speaking this is a classic brutal death metal which would crucify you immediately. Raw, powerful, felonious and sharp as a blade. This is how new songs feel like. When I think about their last ten album I would say that INFECTED HUMANS is my favorite one and I listen to it the most. This music just has something disgustingly attractive and it makes me listen to it over and over again. After this I´m purged like a faithful after a confession. Exhume everything which is death and hear the words of the powerful hydra. This is a brutal death metal album which would kill you with its amazing strength! Well done!

FOR FANSDISAVOWED, DEEDS OF FLESH, INVERACITY, ARSEBREED

Line-up:
Claudio C - Guitar/Vocals
Israel - Bass/Vocals
M. Togra - Drums


Share this games :

TWITTER