DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

pondělí 30. ledna 2023

Home » , , , , , , , , , , , , , » Recenze/review - SKULLDOZER - Non Stop Ruthless Crushing (2023)

Recenze/review - SKULLDOZER - Non Stop Ruthless Crushing (2023)


SKULLDOZER - Non Stop Ruthless Crushing
CD 2023, Guts and Blood Records

for english please scroll down

Další hromadný hrob, další svědectví a lidské nenávisti. Mrtvoly naskládané vedle sebe, pach smrti. Vzduchem se vznáší nová deska maniaků SKULLDOZER. Perfektně dotváří syrovou a hnusnou atmosféru. Odkrýváme další mrtvá těla a modlíme se k Bohu. Jak si mohl tohle dopustit? Síla morbidního okamžiku, hudba, která se vám zadře pod kůži. Temná, chladná a absolutně devastující. Jako buldozer, který před sebou hrne polámaní kosti.

Základem hudby těchto maniaků je masivní zvuk. A také starý, prašivý, valivý death metal. Přidávány jsou moderní prvky. Jako celek potom působí "Non Stop Ruthless Crushing" velmi uvěřitelně, opravdově, reálně. 


Nahrávka je značně heavy, má v sobě potřebnou černou jiskru a náboj. Drive a nakumulované energie, smíchaná se vztekem a touhou ničit hudbou. SKULLDOZER jsou opravdu jako tank, po kterém zůstává jenom spálená země. Stačí několik prvních riffů a jsem zcela pohlcen. Kývu se do rytmu, hrozím k nebi. Líbí se mi i sludge metalové momenty, které krásně doplňují jednotlivé zahnívající motivy. Připadám si, jako bych opravdu stál nad masovým hrobem. Také cítíte při poslechu pach rozkládajících se těl? Kapela je jako perfektně seřízený stroj na zabíjení. Riffy jsou ušpiněné zkaženou krví a skladby zní jako ozvěny ze záhrobí. "Non Stop Ruthless Crushing" je albem, které vám mohu jenom doporučit. Dostanete pořádnou porci zahnívajícího masa. Nikde nic nepřebývá, nikde nic nechybí, jenom v některých okamžicích jsou skladby možná trošku monotónní. Jsou to ale jenom drobnosti, který nemají velký vliv na můj celkový dojem. Jinak se jedná o opravdu povedené dílo ve všech směrech. Jednou jsem byl v galerii a díval se na obrazy šíleného umělce. Byly plné násilí, lidské špíny a šel z nich strach. Když poslouchám tuhle desku, jsou moje pocity velmi podobné. Jsem najednou obětí, která je pohřbená v hromadném hrobě. Udušen vlastními myšlenkami, přidávám neustále hlasitost. Death metalová mašina, která nezná slitování!


Asphyx says:

Another mass grave, another testimony and human hatred. Corpses piled next to each other, the smell of death. A new record by maniacs SKULLDOZER floats through the air. It perfectly completes the raw and disgusting atmosphere. We uncover more dead bodies and pray to God. How could you let this happen? The power of the morbid moment, music that gets under your skin. Dark, cold and absolutely devastating. Like a bulldozer that throws broken bones in front of it.

The basis of these maniacs' music is massive sound. And also old, dusty, rolling death metal. With modern elements thrown in. As a whole, "Non Stop Ruthless Crushing" is very believable, real.


The record is considerably heavy, it has the necessary black sparkle and charge. Drive and accumulated energy, mixed with rage and the desire to destroy with music. SKULLDOZER are truly like a tank that leaves only scorched earth. Just the first few riffs and I'm completely engrossed. I sway to the rhythm, threatening the sky. I also like the sludge metal moments that beautifully complement the individual rotting motifs. I feel like I'm really standing over a mass grave. Also, do you smell decomposing bodies when you listen to it? The band is like a perfectly tuned killing machine. The riffs are stained with tainted blood and the songs sound like echoes from beyond the grave. "Non Stop Ruthless Crushing" is an album I can only recommend. You'll get a good helping of rotting meat. Nothing is missing, nothing is missing anywhere, only at some points the songs are maybe a bit monotonous. But these are just small things that don't have a big impact on my overall impression. Otherwise, this is a really good work in all respects. I was once in a gallery looking at paintings by a crazy artist. They were full of violence, human filth and fear. When I listen to this record, my feelings are very similar. I'm suddenly a victim who's buried in a mass grave. Choked by my own thoughts, I keep turning up the volume. A death metal machine that knows no mercy!



tracklist:
1. Non Stop Ruthless Crushing 
2. Thy Enemies Driven Before Me 
3. Kingdom Ossuarium 
4. Hatesworn Shitstorm 
5. Scum Beneath the Skin 
6. Wolves Amongst Sheeple 
7. Bastards of Zeus 
8. Bow to None 
9. Deathblessed 
10. Skullfucking Domination 



Share this games :

TWITTER