DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

středa 7. června 2023

Home » , , , , , , , , , , , , , » Recenze/review - TORTURE RACK - Primeval Onslaught (2023)

Recenze/review - TORTURE RACK - Primeval Onslaught (2023)


TORTURE RACK - Primeval Onslaught
CD 2023, 20 Buck Spin

for english please scroll down

Fotky zohavených mrtvol. Symboly smrti. Nejdřív vypadal tenhle byt obyčejný a nenápadný. Stejně jako jeho majitel, o kterém říkali, že je velmi slušný a vždycky každého pozdraví. Jenže každý v sobě máme temná místa, která občas vyplují na povrch. Miloval umírání, líbilo se mu, když ostatní trpěli. Byl lovcem, kterého bavil lov. Problém byl v tom, že zabíjel lidi. Film skončil a kolem mě byla tma. Přemýšlel jsem, co bych si mohl pustit za hudbu. Zvolil jsem novou desku amerických TORTURE RACK, protože dokáží vytvořit velmi podobnou atmosféru.

Nové album "Primeval Onslaught" jsem poslouchal vždy najednou, užíval si temnotu, špínu a hnis, které z něj doslova odkapávají. Byl jsem znovu na místech, kde se stal nějaký děsivý čin, opět jsem cítil pach smrti. Neustále jsem přidával hlasitost a přemýšlel jsen, kolik podob má zlo.


Pánové se volně inspirovali kapelami jako jsou CANNIBAL CORPSE, AUTOPSY, SKELETAL REMAINS, ASPHYX, NECROT. Jedná se přesně o takový ten druh kastrace mozku, který máme, my staří fanoušci tolik rádi. Songy v sobě mají potřebný drive a feeling, jsou poctivě napsané a mám u nich chuť něco zničit. Není to nic nového, ani převratného, odborníci by určitě měli nějaké připomínky, ale mě osobně se nahrávka opravdu hodně líbí. Nikde nic nepřebývá, nikde nic nechybí. TORTURE RACK útočí jako smečka rozzuřených prašivých psů, kteří právě vystopovali další mrtvolu. Jedná se samozřejmě o hluboký underground se vším, co k tomu patří. Prašivý zvuk, morbidní obal, ale také spousta zajímavých momentů a pasáží. Viděli jste někdy přímý přenos z popravy nějakého vraha? A jaké jste u toho měli pocity? Pokaždé, když poslouchám "Primeval Onslaught", tak si na podobné zážitky vzpomenu. Hudba těchto šílenců ve mě totiž probouzí děsivé noční můry. Novinku mohu doporučit všem fanouškům čerstvě otevřených hrobů. Hraje se zde hlavně pro ně. Fotky zohavených mrtvol. Symboly smrti. Myslím, že jsem našel, co jsem hledal. Ryzí, opravdový smrtící kov, který se mi zadřel hluboko pod kůži. Otevírám dveře do katakomb a užívám si jednotlivé ostré riffy, bestiální vokál i zničující bicí. Barbarský, prašivý, shnilý death metalový útok ze starých pohřebišť!


Asphyx says:

Photos of mutilated corpses. Symbols of death. At first, this apartment seemed plain and unremarkable. Like its owner, who was said to be very polite and always said hello to everyone. But we all have dark places inside us that sometimes come to the surface. He loved dying, he loved to see others suffer. He was a hunter who enjoyed the hunt. The problem was, he killed people. The movie ended and it was dark around me. I wondered what music I could put on. I chose the new American TORTURE RACK record because they can create a very similar atmosphere.

I always listened to the new album "Primeval Onslaught" all at once, enjoying the darkness, dirt and pus that literally drips from it. I've been to places where some horrific act happened again, I could smell the stench of death again. I kept turning up the volume and wondering how many forms evil takes.


The gentlemen were freely inspired by bands like CANNIBAL CORPSE, AUTOPSY, SKELETAL REMAINS, ASPHYX, NECROT. This is exactly the kind of brain castration that we old fans love so much. The songs have the necessary drive and feeling, they are honestly written and make me want to destroy something. It's nothing new or groundbreaking, the experts would definitely have some comments, but I personally really like the record a lot. Nothing is missing, nothing is missing anywhere. TORTURE RACK attack like a pack of angry mangy dogs who have just tracked down another corpse. This is, of course, deep underground with all that goes with it. Dusty sound, morbid cover art, but also a lot of interesting moments and passages. Have you ever seen a live broadcast of a murderer's execution? And how did it make you feel? Every time I listen to "Primeval Onslaught" I remember similar experiences. The music of these lunatics gives me nightmares. I can recommend this new release to all fans of freshly opened graves. It's played especially for them. Photos of mutilated corpses. Symbols of death. I think I found what I was looking for. Pure, true death metal that got deep under my skin. I open the door to the catacombs and enjoy the single sharp riffs, the bestial vocals and the devastating drums. Barbaric, dusty, rotten death metal attack from the old burial grounds!


TRACKLIST:
01. Ceremonial Flesh Feast
02. Decrepit Funeral Home
03. Forced From The Pit
04. Morning Star Massacre
05. Victims Of Inquisitors
06. Bone Snare
07. Fucked By Death
08. Impalement Storm
09. Descent To Infernal Chasms
10. Rotting Insignificance

LINE-UP:
Pierce - Blood Chugging
JG - Excavator Bass and Execution Commands
Tony - Flesh Ripping Sonic Torment
Seth - Skull Hammers


Share this games :

TWITTER