DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

pátek 28. října 2022

Home » , , , , , , , , , , , , , , , » Info - Majestic Downfall (Mex), Mourners Lament (Chile), The Corona Lantern (Cz) - 10. listopadu 2022, Praha – Modrá Vopice

Info - Majestic Downfall (Mex), Mourners Lament (Chile), The Corona Lantern (Cz) - 10. listopadu 2022, Praha – Modrá Vopice



Majestic Downfall (Mex)

Mourners Lament (Chile)

The Corona Lantern (Cz)

10. listopadu 2022, Praha – Modrá Vopice


Špínou a smrtí nasáklá death doom metalová akvizice Majestic Downfall se ve čtvrtek 10. 11. 2022 představí poprvé v ČR. Místem pro sabat byla vybrána Modrá Vopice, kde spolu s Chilskou doom death metalovou kapelou Mourners Lament a domácími The Corona Lantern znesvětí vše živé.

Majestic Downfall přijíždí z Mexika šířit po Evropě pomalé a velmi intenzivní zlo, které se na americkém kontinentu zrodilo už v roce 2006. Těšte se na intenzivní proud velmi syrových a špinavých riffů s hypnotickými sekcemi doprovázených naprosto drtivou rytmickou sekcí, při které se nálady mění od zoufalství k bolestné temnotě až k neradostné euforii. Naštěstí jsme stále v hudbě v základu zrozené z death metalu takže nehrozí dlouhé minuty jemného rozjímání, ale spíš záplava hořké melancholie která u nás nemá obdoby.

Druhá akvizice Mourners Lament z Chille přijede do Evropy představit aktuální nahrávku Grieving at Distance, která vyšla v lednu na Infernal South Productions. Kapela pohybující se ve vlnách doom death metalu vytvoří vír negativity, který vás vtáhne do svého temného a děsivého světa a nepustí vás, dokud nedohraje poslední vteřinu.

Celý večer odstartuje temná doom sludge metalová smečka The Corona Lantern z Prahy v čele s charismatickou Dahlien, která představí nejen stále aktuální desku Certa Omnibus Hora.

Running order:

20:00 – 20:40 The Corona Lantern

21:00 – 21:40 Mourners Lament

22:00 – 23:00 Majestic Downfall



------------------------------------------------------------------------------------------------------
Share this games :

TWITTER