DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

neděle 28. ledna 2024

Home » , , , , , , , , , , , , , , » Recenze/review - CARNAL SAVAGERY - Into the Abysmal Void (2024)

Recenze/review - CARNAL SAVAGERY - Into the Abysmal Void (2024)


CARNAL SAVAGERY - Into the Abysmal Void
CD 2024, Moribund Records

for english please scroll down

Už si ani nepamatuji, kdy mi přivezli první kosti. Bylo to tuším někdy v devadesátých letech. Venku byla mlha a z márnice se ozývaly divné hlasy. Vstoupil jsem dovnitř a byl jsem ihned roztrhán na kusy. Nemrtví mě vzali mezi sebe a zavřeli mě do starých katakomb. Od té doby jsem nespal a neviděl světlo. Nevadí mi to. Práce je sice těžká, ale hraje mi zde muzika, kterou mám stále rád. Starý, severský death metal, plný chladu a temnoty. Třeba takový,  jaký umí švédští maniaci CARNAL SAVAGERY. Jedná se přesně o druh smrti, kterou když jednou potkáte, tak už nikdy nebudete chtít jinak.

Pánové opět chřestí pytlem plným kostí a dělají to velmi zkušeně a elegantně. Nikde nic nepřebývá, nikde nic nechybí. Maso je ohlodáno a lebky se smějí do ticha. Doporučuji i předchozí nahrávky (odkazy na recenze a rozhovor naleznete dole pod článkem). Tohle je masakr v márnici, jako za starých dobrých časů. Zvedám kladivo a pokračuji ve své morbidní práci. Stejně jako CARNAL SAVAGERY


Nedávno mi jedna mrtvola, předtím, než jsem ji rozdrtil na prach, vyprávěla a o tom, jak byla dlouhé roky zavřená v opuštěném domě hluboko v lesích. O hladu a s nekonečným strachem v srdci. Pouta zaříznutá do masa, šílený démon, kterému nikdy neviděla do tváře. Uvědomil jsem si, že atmosféra nové desky "Into the Abysmal Void" je velmi podobná. Hodně k tomu přispívá masivní a chladný zvuk. Líbí se mi i morbidní motiv na obalu. Jedná se o představu, kterou můžete u nás v podzemí dost často spatřit na vlastní oči. Stačí poslouchat tuhle nahrávku a nechat se pohřbít zaživa. Mám rád rukopis téhle smečky, jejich přístup mi dělá moc dobře na mé zkažené duši. Pánové vás roztrhají ve stylu třeba takových DISMEMBER, ENTRAILS, GRAVE, SORCERY, WOMBBATH, ENTOMBED, INTERMENT. Jedná se o švédskou klasiku, o metal ukovaný z těch nejkvalitnějších materiálů a ingrediencí. Kývám se spokojeně do rytmu a čekám na další dávku, na hromadu naskládaných kostí. Některé ještě dlouho po smrti smrdí nenávistí, vztekem, hnilobou a šílenstvím. Přesně jako hudba, kterou tvoří CARNAL SAVAGERY. Jedná se o hodně tradiční záležitost pro všechny zombie, které ještě neztratily pravou víru ve smrt. Jsem starý hrobník, který už se asi nikdy nezmění. Vlastně ani nemusím. Pokud budou hrát stále podobné smečky, budu mít čím krmit svoje uši. Letos nám pánové připravili pořádně plesnivé kusy syrového masa. Během poslechu mě mrazilo v zádech a kolem mě chodila dáma s kosou. Moc dobře věděla, že se tu hraje také pro ní. Už si ani nepamatuji, kdy mi přivezli první kosti. Bylo to tuším někdy v devadesátých letech. Venku byla mlha a z márnice se ozývaly divné hlasy. Vstoupil jsem dovnitř a byl jsem ihned roztrhán na kusy. Distorze všech vnitřností v těle! Švédský masakr motorovou pilou! Death metal, hniloba a chlad!


Asphyx says:

I don't even remember when my first bones were brought in. I think it was sometime in the '90s. It was foggy outside and there were strange voices coming from the morgue. I walked in and was immediately torn apart. The undead took me in and locked me in the old catacombs. I haven't slept or seen the light since. I don't mind. The work is hard, but there's music playing, and I still like it. Old Nordic death metal, full of cold and darkness. Like the kind that Swedish maniacs CARNAL SAVAGERY do. This is exactly the kind of death that once you've met, you'll never want it any other way.

Once again, the gentlemen rattle a bag full of bones and do it with great skill and elegance. Nothing is missing, nothing is missing anywhere. The meat is nibbled and the skulls laugh into silence. I recommend the previous recordings as well (links to reviews and interviews can be found at the bottom of the article). This is a massacre in the morgue, just like the good old days. I pick up the hammer and continue my morbid work. Just like CARNAL SAVAGERY.


Recently, a corpse, before I crushed it to dust, told me how it had been locked up for years in an abandoned house deep in the woods. Of hunger and endless fear in her heart. Handcuffs cut into her flesh, a mad demon she never saw the face of. I realized that the atmosphere of the new album "Into the Abysmal Void" is very similar. The massive and cold sound contributes a lot to it. I also like the morbid motif on the cover. It's an image that you can see quite often in our underground with your own eyes. Just listen to this record and let yourself be buried alive. I love the signature of this pack, their attitude does a lot of good to my corrupted soul. The gentlemen will tear you apart in the style of the likes of DISMEMBER, ENTRAILS, GRAVE, SORCERY, WOMBBATH, ENTOMBED, INTERMENT. This is Swedish classics, metal forged from the finest materials and ingredients. I sway contentedly to the rhythm and wait for the next batch, for the pile of stacked bones. Some still smell of hatred, rage, rot and madness long after death. Just like the music of CARNAL SAVAGERY. This is a very traditional affair for all zombies that haven't lost their true faith in death. I'm an old undertaker who will probably never change. Actually, I don't have to. If they keep playing packs like this, I'll have something to feed my ears. This year, the gentlemen have prepared some seriously moldy cuts of raw meat. I got chills while I listened to them and a lady with a scythe walked by. She knew full well that this was a place for her, too. I don't even remember when the first bones were brought in. I think it was sometime in the '90s. It was foggy outside and there were strange voices coming from the morgue. I walked in and was immediately torn apart. Distortion of all the viscera in my body! A Swedish chainsaw massacre! Death metal, rot and cold!





Tracklist:
01. Defleshing Bones 
02. Morbid Death 
03. Stench Of Burnt Decay 
04. Column Of Maggots 
05. Limb By Limb 
06. Choked To Death 
07. The Revenant 
08. Reek Of Decomposing Flesh 
09. Into The Abysmal Void 
10. Raped In A Coffin 
11. Buried Alive 
12. Rotting In A Grave



Share this games :

TWITTER