DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

středa 7. prosince 2022

Home » , , , , , , , , , , , , , , , » Recenze/review - CARNAL SAVAGERY - Worm Eaten (2022)

Recenze/review - CARNAL SAVAGERY - Worm Eaten (2022)


CARNAL SAVAGERY - Worm Eaten
CD 2022, Moribund Records

for english please scroll down

Až si pro mě jednou přijde dáma s kosou, budu se usmívat. Jsem připraven. Poslouchám celý svůj život smrtící kov a moc dobře vím, co mě čeká a nemine. Těším se na krvavé močály, na chladné kobky, na prokleté kostely. Už se nemůžu dočkat, až potkám ďábla. Mám na něj tolik otázek. V pekle, kam samozřejmě patřím, se bude hrát jenom ten nejlepší death metal. Nové album švédských CARNAL SAVAGERY budou mít v přehrávači určitě všichni démoni. Stejně jako já.

Spojuje nás víra v nekonečnou temnotu. V dlouhé stíny a zmrzlé kosti. Kapele jsme se u nás několikrát věnovali (odkazy na recenze a rozhovor naleznete dole pod článkem) a musím rovnou přiznat, že jsem se stal jejich věrným fanouškem. Líbí se mi, že hrají poctivě, uvěřitelně, s opravdovou jiskrou v oku. Vítejte v záhrobí!


Kapela ctí na sto procent odkazy svých předků. Zmínit musím samozřejmě vliv třeba legendárních DISMEMBER, ENTRAILS, GRAVE, SORCERY, WOMBBATH, ENTOMBED, INTERMENT. Ano, jedná se přesně o takový ten druh hrubého, surového švédského chřestění pytlem plným prašivých kostí. Ve skladbách se potkává nahrubo nasekaná tma, chlad a plesnivina. CARNAL SAVAGERY vás přikovají na zeď a vypálí vám na tělo cejch. Označkují si vás, aby se pak v pekle vědělo, ke komu patříte. Troufám si tvrdit, že se nahrávka opět povedla. A to nejen po formální stránce (parádní tradiční zvuk, nádherný obal), ale i co se týká songů jako takových. Jsou skvěle napsány, dobře se pamatují a doporučuji je poslouchat hodně nahlas. Teprve potom vyniknou nejlépe jednotlivé nuance. Švédové sice neobjevují nic nového (to zde také není účelem), ale dokáží ve mě probudit ty nejděsivější noční můry. Až si pro mě jednou přijde dáma s kosou, budu se usmívat. Jsem připraven. Poslouchám celý svůj život smrtící kov a moc dobře vím, co mě čeká a nemine. Těším se na krvavé močály, na chladné kobky, na prokleté kostely. Už se nemůžu dočkat, až potkám ďábla. Bude držet v ruce CD "Worm Eaten". Usmějeme se na sebe. Oba totiž budeme vědět, že tahle deska je vynikající. Death metal ukovaný z té nejlepší švédské oceli!



Asphyx says:

When a lady with a scythe comes for me one day, I will smile. I'm ready. I've been listening to death metal all my life and I know very well what awaits me and what I won't miss. I look forward to bloody swamps, to cold dungeons, to cursed churches. I can't wait to meet the devil. I have so many questions for him. In hell, where of course I belong, only the best death metal will be played. The new album of the Swedish CARNAL SAVAGERY will definitely be in the player of all demons. Just like me.

We are united by a belief in endless darkness. In long shadows and frozen bones. We have covered the band several times here (links to reviews and interviews can be found below the article) and I have to admit that I have become a loyal fan of theirs. I like that they play honestly, believably, with a real sparkle in their eye. Welcome to the grave!


The band honors the legacy of its ancestors one hundred percent. Of course, I have to mention the influence of the legendary DISMEMBER, ENTRAILS, GRAVE, SORCERY, WOMBBATH, ENTOMBED, INTERMENT. Yes, this is exactly that kind of crude, raw Swedish rattling with a bag full of dusty bones. Roughly chopped darkness, coldness and mold meet in the compositions. CARNAL SAVAGERY will pin you to the wall and burn a brand into your body. They mark you so that it will be known in hell who you belong to. I dare to say that the recording was successful again. And not only in terms of formality (great traditional sound, beautiful cover), but also in terms of the songs as such. They are well written, well remembered and I recommend listening to them very loudly. Only then will individual nuances stand out best. The Swedes do not discover anything new (that is not the purpose here either), but they can wake up the most terrifying nightmares in me. When a lady with a scythe comes for me one day, I will smile. I'm ready. I've been listening to death metal all my life and I know very well what awaits me and what I won't miss. I look forward to bloody swamps, to cold dungeons, to cursed churches. I can't wait to meet the devil. He will be holding the "Worm Eaten" CD in his hand. We smile at each other. Because we will both know that this record is excellent. Death metal forged from the best Swedish steel!



about CARNAL SAVAGERY on DEADLY STORM ZINE:








Tracklist:
01. Masticating Maggots
02. Baptized In Mutilated Innards
03. Edible Cranium
04. Disemboweled
05. Return Of The Rotten Dead
06. Worm Eaten
07. Revel In Madness
08. Inhuman Sacrifice
09. Perpetual Suffering
10. Miasma Of Putrid Decay
11. Evil Incarnate
12. Slaughtered Dead (CD Bonus)



Share this games :

TWITTER