DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

pátek 25. prosince 2020

Home » , , , , , , , , , , , , , , , » Recenze/review - FUNERAL VOMIT - Necrophoric Infestation (2020)

Recenze/review - FUNERAL VOMIT - Necrophoric Infestation (2020)



FUNERAL VOMIT - Necrophoric Infestation
EP 2020, vlastní vydání

for english please scroll down

Chtěl jsem nebohé tělo vyzvednout z hlubokého hrobu, ale rozteklo se mi v rukou. Připadalo mi, že je upletené z černých provazů. Jenom zkažená krev, nic jiného. Spálení tak vypadají. Prošel si ohněm, neskutečnou bolestí. Jenže tě to neočistilo, jak se s oblibou říká. Místo toho ti odpadalo maso od kostí. Prokletý, říkali ti, když viděli tvoji zohavenou tvář. Lidí jsou ze své podstaty zlí. Stejně jako death metal. Nebo by tomu alespoň tak mělo být.

Demonahrávka kolumbijských FUNERAL VOMIT vás ihned zaujme svojí nechutností. Morbidní nápady se zde potkávají s hodně špinavým zvukem. Staré postupy, jak vytažené z hromadného hrobu. Máš chuť na připálené maso? Dnes asi moc ne, co?

 

Tělo bylo exhumováno za zvuků "Necrophoric Infestation", demonahrávky, která je slyšitelně ovlivněna smečkami jako AUTOPSY, MORTICIAN, CARNAGE, CREMATORY, CARCASS, INCANTATION. Deska není rozhodně určena pro dnešní většinovou posluchačskou obec, vše je tak undergroundové, že i silní jedinci budou nevěřícně kroutit hlavou. Jenže pak poprvé uvidí spáleniny třetího stupně a budou se kát. Té bolesti, uvěřitelnosti, tlaku a spalujícího ohně je zde opravdu velmi moc. Nasávám neskutečný smrad, který uměly opravdu jen staré kapely. FUNERAL VOMIT se jim mohou s klidem rovnat. Samozřejmě, berte mé příměry s nadhledem, ale nutno také dodat, že podobné demosnímky jsou pro mě mnohdy příjemným osvěžením. Peklo totiž, jak známo, stále hoří a přijímá nové členy. Kolumbijci jsou na dobré cestě, do toho nejhlubšího podzemí. Smrt je pro ně stejně přirozená jako temnota. Mezi prsty mi protéká černý prach. Kdo jsi byl a jak si zemřel? Nevím, ale poslouchám dál. Tohle demo se opravdu povedlo. Doporučuji!


sumarizace:

Vzpomínáte ještě na devadesátá léta, kdy světu vládly kapely jako AUTOPSY, MORTICIAN, CARNAGE, CREMATORY, CARCASS, INCANTATION a podobné? Také jste vyměňovali s kamarády kazety? Čekali dlouhé hodiny před obchodem, než otevřou a vy si budete moci koupit novou desku? Také jste nosili džínovou vestu posetou nášivkami? Také jste nekonečně dlouho diskutovali o novinkách? Tak přesně z té doby pochází i hudba FUNERAL VOMIT. Je stejně mrtvolně zkažená, opatřená skvělým morbidním zvukem, obalem, podobně pálí, žhne, drásá. Jedná se přesně o ten undergroundový death metal, který stále, i po tolika letech, hltám plnými doušky. Mám pocit, že kolem mě chodí dáma s kosou a čeká na vhodný okamžik, až do mě zasekne ostrou čepel. Skladby jsou opravdu velmi dobře napsané, mají v sobě drive, sílu, takový ten těžko popsatelný feeling, který odděluje dobré kapely od špatných. Přiznávám bez mučení, tahle demonahrávka mě opravdu baví poslouchat! Old school death metal s temně mokvajícím otiskem!





Asphyx says:

Do you remember the 1990s when bands like AUTOPSY, MORTICIAN, CARNAGE, CREMATORY, CARCASS, INCANTATION ruled the world? Did you also exchange tapes with your friends? Waiting long hours front of the store before they open and you can buy a new record? Did you also wear a denim vest with patches? Have you also been discussing infinitely long about nevelties? The music of FUNERAL VOMIT comes from exactly that time. It is just as deadly rotten, equipped with great morbid sound, and great cover, that album burning, glowing, scaring. It is precisely the underground death metal, which even after so many years, I swallow by full gulps. I feel like a lady with a scythe is walking around me and waiting for the right moment to get a sharp blade stuck in me. The songs are really very well written, they have drive, strength, such a hard-to-describe feeling that separates good bands from bad ones. I confess without torture, I really love to listening this demo! Old school death metal with a dark puffing print! 

https://funeralvomit.bandcamp.com/releases
https://www.facebook.com/funeral.vomit
https://www.youtube.com/channel/UC-uD5hH7we_KI26yMrWJD9Q
Share this games :

TWITTER