DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

pondělí 18. ledna 2021

Home » , , , , , , , , , , , , , , , » Recenze/review - POSTMORTEM INC - The Conqueror Worm (2020)

Recenze/review - POSTMORTEM INC - The Conqueror Worm (2020)


POSTMORTEM INC - The Conqueror Worm
CS 2020, vlastní vydání

for english please scroll down

Je to pravda nebo sen? Kdo ví? Pořád se to opakuje. Pravidelně a stále častěji. Budím se uprostřed noci. S děsem v očích a zpocený. Noční můry se vrátily a jdou mi přímo po krku. Zástupy umrlců, kteří chřestí kostmi. Tváře bez masa, protáhlé postavy duchů. Smrt a temnota, podle toho lze poznat i dobrý death metal. Musí žhnout, pálit a bolet. Musí vás zasáhnout jako ostrý nůž. Přímo do srdce. Jinak to nemá cenu. Nové POSTMORTEM INC si užívám hodně podobně.

Brazilci totiž umí do své hudby propašovat všechno, co v ní očekávám a potřebuji. Jsou zručnými, zkušenými muzikanty s dlouholetou zkušeností v záhrobí. Přesto přicházejí s prvním dlouhohrajícím albem až letos, po šestnácti letech existence. Jedná se o surový smrtící kov s jihoamerickými přísadami a feelingem. Nic pro slabé povahy, ale také metal, u kterého nezůstanete ani na chvilku v klidu. 


Pokud máte rádi kapely jako KRISIUN, OBITUARY, POSSESSED, DEICIDE, MORBID ANGEL, tak byste mohli být spokojeni i s "The Conqueror Worm". Je to pořádně nabroušený death metal s dobrým zvukem, parádním obalem a spoustou zajímavých nápadů. Sice neobrátí hudebními dějinami, ale rozhodně se jedná o více než jen dobré řemeslo. Z POSTMORTEM INC je na sto honů cítit a slyšet, jak věří tomu, co dělají, jsou upřímní a opravdoví. A to je pro mě často příjemnější, než satan jaké ekvilibristiky. Album je spíše syrovým kusem masa, pohozeným u cesty. O jeho původu raději nebudeme přemýšlet, ale je vám všem doufám jasné, že Brazilci jsou suroví, krvelační, temní a nekompromisní? Mám rád způsob, jakým kapela přistupuje k death metalu, líbí se mi energie a tlak, které z desky doslova cákají na všechny strany. Démoni z mých snů znovu ožívají a souhlasně pokyvují hlavou. Moc dobře vědí, že podobná hudba se hraje u nich, přímo v pekle. POSTMORTEM INC jasně a zřetelně dokazují, že jsou mistry ve svém oboru. Nepřinášejí sice nic nového, ale garantuji, že vám nahrávka urve hlavu i s páteří. Klasický, tradiční masakr. Sekyra, zaseknutá přímo do hlavy. Velmi dobře!


sumarizace:

POSTMORTEM INC mě již prvním poslechem doslova smetli z povrchu zemského. Jejich death metal je sice klasický a tradiční, ale má v sobě doslova devastující účinek. Morbidní, chorobami nasáklý vokál, riffy, řezající do těch nejcitlivějších míst a všeobjímající pochmurná nálada. Brazilci stvořili hodně prašivé dílo.

"The Conqueror Worm" lze vystopovat vlivy KRISIUN, OBITUARY, POSSESSED, DEICIDE, MORBID ANGEL. Všechny skladby řežou tou správnou stranou nože, jsou temné, zákeřné a opravu připomínají čerstvé exhumování rakví. POSTMORTEM INC jsou nejen velmi zručnými řemeslníky, ale (a to je velmi důležité) hlavně dokáží songy doslova vymáchat ve zkažené krvi. Všude kolem se vznáší mrtvolný puch, smíchaný se sírou. Tahle parta ví moc dobře, o čem je peklo. Má rakev znovu hoří a já už se těším, až se stanu prokletým popelem. Kolem duní novinka brazilských maniaků a celková atmosféra je podtržena setkáním se samotnou smrtí. Starý, prašivý smrtící kov, zdá se, neřekl ještě poslední slovo. Z katakomb se ozývá neurvalý řev. To se hlásí o slovo POSTMORTEM INC. Death metalová kapela, která jako bájní jezdci apokalypsy, přišla svojí hudbou spálit na popel i vás. Absolutní smrt! 


Asphyx says:

POSTMORTEM INC smashed me from the world within the first listening. Their death metal is classical and traditional however, it has devastating effect. Morbid, vocals filled with diseases, riffs cutting right into the most venerable places and the omnipresent gloomy mood. Those Brazil made a really dusty work.

In "The Conqueror Worm" you can hear the influence by KRISIUN, OBITUARY, POSSESSED, DEICIDE, MORBID ANGEL. All those songs cut with the right side of a knife, they are dark, insidious and they really remind me fresh exhumations of coffins. POSTMORTEM INC are not only very skilled craftsmen, but (and this is very important) they also know how to rinse their songs in spoiled blood. All around us is a dead-body smell mixed with sulphur. This band know very well what the hell is about. My coffin is burning again and I am looking forward to be cursed with ash. Around sounds the new album by those Brasilian maniacs and the overall atmosphere is underlined by the encounter with the death itself. Old, ashy death metal, as it seems, has not yet said its last word. There is the savage scream coming from the catacombs. That is POSTMORTEM INC. Death metal band which came with its music to burn you to ash just like the riders of apocalypse. Absolute death!


Tracklist:
01. Of Mars and Wars (03:09)
02. Breed of the Insane (03:43)
03. State of Conspiracy (03:03)
04. Escape Through the Maze (03:34)
05. Forgotten Decay (04:33)
06. Warfield Earth (02:21)
07. Forever, on Demise (04:20)
08. Disfigured in Solitude (04:20)
09. Bloodthirsty Routine (01:03)
10. Confront Your Fears (03:04)

band:
Bruno Añaña - Guitar/Vocals
Douglas Veiga - Drums
Mou Machado - Guitar
Juliano Pacheco - Bass


Share this games :

TWITTER