DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

sobota 20. března 2021

Home » , , , , , , , , , , , , , , , , , » Recenze/review - DEVIANT BURIAL - Descent To The Darkest Circle (2021)

Recenze/review - DEVIANT BURIAL - Descent To The Darkest Circle (2021)


DEVIANT BURIAL - Descent To The Darkest Circle
EP 2021, vlastní vydání

for english please scroll down

Na stromech visí bílé kosti, jdeš pomalu dovnitř. Zápach rozkládajícího se masa. Zvedá se ti žaludek, lidská jatka tě pořád dokáží šokovat. Už sis myslel, že jsi zažil všechny hrůzy světa, ale pokaždé je to šílené. Tajemný kult v lesích, začaly se ztrácet lidé. Pentagram na zdi, oheň ještě hoří. Do mozku se ti otisknou šílené obrazy plné utrpení, smrti a nenávisti. Najednou nepochybuješ, že existuje ryzí, opravdové zlo. Negace všeho. Kousek za domem je několik mělkých hrobů. Bestie se toulá někde kolem. Žije ve stínu a čeká na další krev.

DEVIANT BURIAL je kapelou, která hraje šílený, bestiální death metal staré školy. Letos přicházejí se svoji prvotinou. Při poslechu EP "Descent To The Darkest Circle" se budete cítit jako při návštěvě místa, na kterém se staly rituální vraždy. Hudba je zde negací všeho dobrého, kusem nahrubo nakrájené tmy, která vás zcela pohltí. 


DEVIANT BURIAL jdou ve stopách, které zde zanechaly kapely jako DIABOLIC, DEICIDE, MORBID ANGEL, INCANTATION, IMPREACTION, PERDITION TEMPLE, CRUCIFIER, HEADHUNTER D. C.. Se shnilým, masivním zvukem, drtivými bicími a nihilistickou náladou, vás nenechají ani chvilku na pochybách. Máme opravdu tu čest s právě probuzenou bestií. Touží po syrovém mase. Skladby jsou složeny jako pocta temnotě. Mají v sobě pradávnou sílu. EP je opatřeno démonickým obalem, který přesně znázorňuje to, co se na desce odehrává. Špinavé, hnusné, mokvající peklo. Pokud se jako já rádi a často touláte podzemím, nevadí vám smrad rozkládajících se těl a toužíte po tlaku a temné energii, tak neváhejte ani chvilku, tahle kapela totiž smrdí sírou, umí skvěle hrát a ctí staré dobré death metalové pořádky. Je pro mě příslibem do budoucna, že budu mít stále co poslouchat, že nebudu muset ještě dlouho vylézt na zkažené světlo současného světa. V podzemí je mi stejně poslední roky nejlépe, alespoň, co se týká hudby. "Descent To The Darkest Circle" vás přenese na ošklivá místa, na kterých ucítíte čiré zlo. Tajemný rituál smrti! Death metal, který otevírá bránu do pekla! Inferno!


Asphyx says:

Anti-human, absolutely blasphemous death metal from the hands of the most competent. That is a new EP of mad maniacs DEVIANT BURIAL. The band, which is a bloody personification of musical evil. Powerful guitar beginnings, the vocal taken off from somewhere of the most frowsty tomb, smell of decomposing bodies, and omnipresent Death. Welcome to the bloody bath!


"Descent To The Darkest Circle" is a moist work in the style of the bands like DIABOLIC, DEICIDE, MORBID ANGEL, INCANTATION, IMPREACTION, PERDITION TEMPLE, CRUCIFIER, HEADHUNTER D. C.. It is a perfect incarnation of evil, a true occult seance for invoking of Satan. The pentagram is drawn, and the rotten blood flows down the walls. I am fascinated by the dirty sound, the mysterious and dark mood, and the persistent feeling that someone is going on my throat. During the whole listening, I feel the fear. DEVIANT BURIAL are powerful; they are moving in the graves with the grace and elegance of the fallen angels. The churches are burning again with the unholy fire! Blasphemy prevailed once again. Americans are an orthodox, real, believable and addictive in an inexpressible manner. Once I was cursed, and I cannot do anything, only to bless this album by my own blood. My corpse was a long time ago fretted by the time, but "Descent To The Darkest Circle" I will still keep listening. Burned bible, inverted crosses, desecrated altar, but the most important is music that is excellent. An absolute black cult that smells by the sulfur and death!


Tracklist:
01. Divine Self-Evisceration
02. Posthumous Messiah Procreation
03. Spawned Into Suffering
04. Lifeless Dismemberment
05. Descent To The Darkest Circle

band:
Chris Briggs - Vocals & Lyrics
Julian Gullen - Guitar & Backing Vocals
Austin Douglas - Bass & Backing Vocals
Roy A. Jurado - Drums

Share this games :

TWITTER