DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

pondělí 26. července 2021

Home » , , , , , , , , , , , , , , , » Recenze/review - OSSUARY - Addicted to Human Flesh (2021)

Recenze/review - OSSUARY - Addicted to Human Flesh (2021)


OSSUARY - Addicted to Human Flesh
CD 2021, Awakening Records

for english please scroll down

Ne nadarmo se říká, že démony lze spatřit nejlépe k ránu, když se nad hřbitovem povaluje mlha. Tentokrát všechno nasvědčovalo tomu, že bude klid. Hřbitov hlídám už dlouhá léta a ledacos jsem zde zažil, ale tohle bylo jiné. Výkřiky děsu, nářek, ozvěny, u kterých jsem se nemohl pohnout. Najednou přede mnou začínaly ožívat šílené hororové filmy. Pořád jsem tomu nemohl věřit. Až do chvíle, kdy mě rozsápali na kusy, až do doby, než jsem začal poslouchat album "Addicted to Human Flesh".

Jsou pod ním podepsáni kolumbijští OSSUARY. Parta maniaků, kteří se zhlédli ve starodávném death metalu. Kapela přesně pochopila, o co nám celou dobu v záhrobí jde. O přenesení atmosféry onoho světa mezi běžné smrtelníky. Myslím, že se vše povedlo na výbornou. Noční můry ožívají! 


OSSUARY jsou temní, šílení, dokáží svoje skladby přesně zacílit. Mají v sobě takový ten starý drive a sílu, odhodlání ničit. V některých momentech mi trošku připomínají CANCER, spoustu styčných bodů ale můžete najít i s jinými klasiky žánru. Je to vlastně jedno, normálnímu posluchači dnes jde jako mě hlavně o předanou energii, o zážitek, který z hudby máme. A nutno říci, že Kolumbijci nám přinášejí pořádnou porci shnilého masa. Prašivý zvuk, tradiční, morbidní obal, ale hlavně dobré nápady, tohle všechno dělá z nahrávky opravdu chutnou krmi. Vaše uši ale musí být nasměřovány mezi klasické hroby, mezi opravdové démony, kteří pohřbívají ještě do země. Pro mě je asi největším důkazem toho, že je album "Addicted to Human Flesh" dobré to, že mám při poslechu chuť mlátit do stolu pěstí, zvednout se a začít pařit po bytě. To zase tolik smeček neumí. Tohle je hudba pro zkušené vykradače hrobů, pro návštěvníky katakomb, kteří už přesně vědí, co chtějí. V tomhle je dnešní doma parádní, svět je spojený v jeden komunikační celek a já si s klidem mohu vychutnat mísu plnou zkažené krve, která byla uvařena na druhém konci světa. Kolumbijci zkrátka umí vytvořit tu správnou atmosféru. Old school death metal, který vás pohřbí zaživa! 


sumarizace:

Když jsem si pustil "Addicted to Human Flesh" poprvé, měl jsem pocit, že mi zamrzlo moje srdce. Poslouchal jsem nahrávku stále častěji a mé pocity se pořád opakovaly. OSSUARY letos vydali album, které mě přesvědčilo znovu o tom, že smrt dokáže být hodně blízko. Ledové melodie, pestré riffy a vokál plný hniloby. Celková atmosféra je pak podobná té, kterou můžeme potkat v márnicích u opuštěných hřbitovů. Na tomto CD by mělo být napsáno varování: „Pozor, obsahuje studené kousky zla!“ Letošní počin kolumbijských bojovníků mi přijde velmi ostrý, se spoustou morbidních nápadů, se skvělým zvukem i produkcí. Povolávám do zbraně všechny fanoušky old school death metalu! Onen svět opět hoří! Smrt už je stará a nepotřebná. Máme místo ní OSSUARY. Death metalová nahrávka, která je plná utrpení! Vynikající album plné špíny, hnisu a nálady temných kobek. Skvěle!


Asphyx says:

When I was listening to "Addicted to Human Flesh" for the first time, I felt that my heart was frozen. I listened to the recordings more often and my feelings were the same. OSSUARY released this year an album that convinced me again that the death can be very close. Icy melodies, colourful riffs and vocal full of rot. The overall atmosphere is similar to the mood we can meet at morgues in abandoned cemeteries. On this CD this warning should be written: "It contains cold pieces of evil!" This act of Columbian warriors is very sharp, with lots of morbid ideas, excellent sound and production. I call to arms all fans of old school death metal! The next world is again on fire! Death is already old and useless. We've got OSSUARY instead. Death metal record, which is full of suffering! Excellent album full of dirt, pus and mood of dark dungeon. Great!

Tracklist:
01. Laments Of The Void (Intro)
02. Psychic Spawn
03. The Earth Regurgitates
04. Wheel Of Torture
05. Blinded Fornicator
06. Gastronomic Carnage
07. Addicted To Human Flesh
08. Condemned To Impalement
09. Bloody Fantasies
10. Spell
11. A Morbid Lust For Death



Share this games :

TWITTER