DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

úterý 19. října 2021

Home » , , , , , , , , , , , , , , , , » News! - CONTRASTIC a PERFECITIZEN - Humamunipulation tour 2021

News! - CONTRASTIC a PERFECITIZEN - Humamunipulation tour 2021



CONTRASTIC a PERFECITIZEN - Humamunipulation tour 2021

Že si tyhle dvě party jdou po krku, není žádným tajemstvím.
Proč tedy spolu vyráží na společné miniturné, dá se to racionálně vysvětlit? Dá, a je to velmi prosté.
Nikdo s nimi už nechce hrát, zbyly si pro sebe.

Zabookovat pro CONTRASTIC a PERFECITIZEN několik tuzemských koncertů nebylo vůbec jednoduché. Jejich nesmyslné nároky na vybavení backstage, kdy každý jí, pije i dýchá něco jiného, vyvrcholily žádostmi o oddělené šatny i toalety, které se v některých menších klubech vyřeší buď drobnou přestavbou klubu či alespoň střídáním sedacího prkénka. Náročným technickým požadavkům nakonec úspěšně vyšly vstříc kluby v Liberci, Teplicích, Ostravě (tam se ještě musí vykácet dva stromy, stíní do backstage Contrastic), v Brně, Jaroměři a v Praze, kde bude během koncertu Perfecitizen přerušen provoz metra, aby neslyšitelné otřesy způsobené projíždějící soupravou nenarušily soustředění a výkon senzitivního bubeníka.

Několik právnických firem momentálně připravuje návrhy smluv upravující vztahy mezi kapelami i jednotlivými hudebníky. Zvlášťní pozornost je věnována hrací době obou kapel, která by měla být na setinu setiny stejná (hrozí vysoké pokuty). Sporným momentem však stále zůstává pozice headlinera turné.

Marketingoví profesionálové připravují srovnání sledovanosti kapel na facebookových, instagramových a bandcampových profilech, na kanálu Youtube, Spotify atd. Budou se zjišťovat a detailně porovnávat vlastnosti a psychická rozpoložení všech muzikantů. Zkušená komise složená z nejlepších psychologů a sexuologů (kvůli koncertu v Brně) bude zpovídat přátele i rodinné příslušníky členů kapel ve snaze nalézt a případně včas diagnostikovat abnormální úchylky, které by mohly ohrozit umělecká vystoupení a celkový dojem. Matky, manželky, milenky i kolegové z práce, vlastně i domovnice mohou tedy svou výpovědí ovlivnit pořadí kapel tohoto turné. O výsledcích vás budeme promptně informovat.

L´inphantile Collective



HUMAMUNIPULATION tour - CONTRASTIC & PERFECITIZEN

---

16.11. - LIBEREC - AZYL


---

17.11. - TEPLICE - HVJEZDA


---

18.11. - OSTRAVA - BARRÁK


---

19.11. - BRNO - MELODKA

Power Grindcore 8 - https://fb.me/e/14HDdSHmJ

---

20.11. - JAROMĚŘ - BASTION


---

21.11. - PRAHA - MODRÁ VOPICE


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Share this games :

TWITTER