DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

úterý 9. listopadu 2021

Recenze/review - PHARMACIST - Carnal Pollution (2021)


PHARMACIST - Carnal Pollution
EP 2021, Black Hole Productions

for english please scroll down

Zpočátku to vypadalo jako nevinná hra. Jenže znáte to, příležitost dělá zloděje. Chladná pitevna, mrtvá těla v různém stádiu rozkladu. Učíme se pitvat, ale nestačí nám to. Posloucháme totiž death grind core muziku a k té patří naložené orgány ve formaldehydu jako k mrtvému zimník. Dlouhá nemocniční chodba, mám pocit, že ještě trošku žije. Nevadí, alespoň bude dnes větší zábava. Chromová ocel, skalpel ostrý jako slova hlavního operátora, mučitele.

Dějí se na světě hnusné věci. Většinou nad nimi přivíráme víčka, ale když vám je někdo odřízne a postaví vás před krutou realitu, tak nemáte jinou možnost, než poslouchat. Japonsko. Kapela s příznačným názvem PHARMACIST. Nic nového v márnici, ale zase na druhou stranu, dnes už stejně nic jiného nevymyslíte. Záleží jen na vzorech, které následujete. V hudbě to platí stonásobně. Je vám doufám jasné, že na patologii také. 


Zazní tu odkazy na staré dobré CARCASS, české PATHOLOGIST, GENERAL SURGERY, DEAD, EXHUMED, REGURGITATE. Zvuk je v nejlepším pořádku, obal stylový a na to, že kapela hraje jen pár let, je nové EP exkluzivním výletem do zvráceného světa šílených patologů. Trošku vtipné je, že mě novinka baví poslouchat víc, než některé desky zmíněných vzorů. Tady zkrátka cáká krev na všechny strany, těla se vzpínají v divoké křeči. Možná to bude mým věkem nebo čím dál tím menší chutí sledovat různá progresivní uskupení, která jsou nudná jako obyčejná smrt ve spánku. Od hudby chci něco jiného. Tlak, energii, temnotu a chlad. Tohle přeci k death metalu, gore i grindu patří odnepaměti. PHARMACIST umí říznout tou správnou stranou nože a to přímo do živé tkáně. Viděl jsem za svůj život spoustu zlého a pořád si myslím, že je lepší, když se o špatných věcech hraje a zpívá, než když se provádějí doopravdy. Také je nespornou pravdou, že je na ně potřeba pořád upozorňovat. "Carnal Pollution" je velmi zdařilou stylovkou, kterou budou milovníci žánru milovat a ostatní nenávidět. A tak je to správně, tak to má být. Nechutná, mokvající, veřejná death grind core pitva, která se opravdu povedla. Pacient zemřel!



Asphyx says:

It's a chainsaw massacre, and the feelings of the new record can only be compared to perhaps the most disgusting horror movies. Sharp riffs slashing you into small pieces of totally useless meat, unmistakable vocal, and the wild rage of the drums. After each next listening, the album gets more intense. Massacre!

At a time when serial killers can become celebrities, PHARMACIST is no longer shocking by their music; it would be a mistake to talk only about the excellent craft. For me personally, the most important is pressure, energy, excellent sound, classic cover art. Then also a strange dark spark, thanks to which the band can still ignite a black fire. It is quite possible that even in your city a lot of nasty things are happening after becoming dark. Unfortunately, we will not change them, but in order to not completely go crazy from today's world, it is necessary to flush the brain with honest music. "Carnal Pollution" serves excellent for this purpose. A dirty death grind that kicks asses to everyone who upsets you during the day. Once, I cut deep into the flesh, and the wound became inflamed, disinfection did not help, nothing helped. If I had this new record back then, it would cut out spoiled meat without an anesthetic. Here, the album is playing for all those who have not forgotten to perform an autopsy, the band comes back and inspires with their own records and does it great again! "Carnal Pollution" is like a collision with a truck full of bones and rotting flesh! A disgusting, soaking, public death grind core autopsy that really worked. The patient died!


for fans: CARCASS, PATHOLOGIST, GENERAL SURGERY, DEAD, EXHUMED, REGURGITATE


Tracklist:
01. Disintegration
02. Carnal Pollution
03. Obsequial Orchestration
04. Oral Consuming

band:
Pharmacist – guitar, bass, vocals
Therapeutist – drums
Guest solo guitar - Andrew Lee



Share this games :

TWITTER