DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

sobota 3. září 2022

Home » , , , , , , , , , , , » Info - NICE TO EAT YOU představují headlinera festivalu UNITED IN BRUTALITY - Massacre!

Info - NICE TO EAT YOU představují headlinera festivalu UNITED IN BRUTALITY - Massacre!


NICE TO EAT YOU představují headlinera festivalu UNITED IN BRUTALITY!

Agentura NICE TO EAT YOU představuje headlinera metalového festivalu UNITED IN BRUTALITY, který se koná, jako již tradičně, v areálu Kempu U Ferdinanda v Srbské Kamenici, v termínu 8. až 10. září 2022. Všichni fanoušci poctivého death metalu by tedy měli zbystřit, jelikož v pátek 9. září k nám až z americké Floridy dorazí kapela MASSACRE! V loňském roce se po dlouhé pauze vrátili na scénu s deskou Resurgence a letos vyšlo 1. července EP Mythos.

Na UNITED IN BRUTALITY ale uvidíte i další skvělá jména. Ve čtvrtek 8.září se můžete těšit mimo jiné na SDI, SHAARK a TORR, v pátek 9.září, vedle již zmiňovaných MASSACRE a NECROSY, vystoupí i trojice výtržníků z východu ČAD. Sobotní závěr festivalu bude patřit kapelám ARAWN, AGREGATOR, OFFENCE, OVERCHARGE, BUTCHER, GALVANIZER.

Pro návštěvníky je mimo muziky zajištěno parkování a stanování přímo v areálu Kempu U Ferninanda a k dispozici je i ubytování v chatkách . Vstupenky na celý festival bude možné zakoupit i na místě za 1200 Kč. V prodeji budou i vstupenky dvoudenní (pátek + sobota) za za 1000 kč.

Více informací najdete zde:




------------------------------------------------------------------------------------------------------
Share this games :

TWITTER