DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

úterý 16. června 2020

Home » , , , , , , , , , , , , , , » Recenze/review - CRYPTWORM - Reeking Gunk of Abhorrence (2020)

Recenze/review - CRYPTWORM - Reeking Gunk of Abhorrence (2020)



CRYPTWORM - Reeking Gunk of Abhorrence
EP 2020, Pulverised Records

for english please scroll down

Nejdřív ti uhnije jedna ruka, potom druhá. Nakažen snětí si budeš přát, abys již zemřel. Sledují tě desítky krysích oči. Jsou trpělivé, moc dobře vědí, že jsi na řadě. Hluboko pod zemí, mezi shnilými kostmi, v bahně zapomnění. Zhnusen obyčejným životem se vydáváš do záhrobí hledat další prašivý death metal. Tentokrát do Velké Británie, kde na jednom opuštěném hřbitově tleje dvojice muzikantů, kteří si dohromady říkají CRYPTWORM.

Zvuk, u kterého vám bude téct krev z uší. Žádné zbytečnosti. Vše je ohlodáno na kost, na dřeň. Ze skladeb je vysátý morek. Možná ti pukne srdce tlakem, možná zemřeš opravdu sám. Ale než se tak stane, tak budeš poslouchat podobný umrlčí death metal. Až navěky, amen! Morbidní krása čerstvě otevřených hrobů. Podporujte svého hrobníka!


Čtveřice absolutně shnilých skladeb utíká v rytmu třeba takových UNDERGANG, TOMB MOLD, ARCHAIC TOMB, MORTICIAN, UNDEATH a dalších zplozenců samotného pekla. Britové ale hlavně pochopili, o čem je opravdová tma. V téhle kobce neuvidíte ani kousek světla, ani kousek naděje. Vše je neskutečným způsobem špinavé, zpuchřelé, s nekonečnou patinou poctivého old school death metalu. Vše se také zdá být v pořádku. Zvuk, obal i celkové provedení musí udělat dobře na zkažené duši každého ortodoxního death metalisty. CRYPTWORM vás zavřou do staré kobky a navíc vám vymáchají ksicht ve zbytcích rozkládajících se mršin. Jedná se samozřejmě o ten nejhlubší underground, ve kterém bývají slova většinou zbytečná. Vyvrácené náhrobky by mohly vyprávět. "Reeking Gunk of Abhorrence" je přesně tím druhem smrti, který mám tolik rád. Také cítíte puch tlejících se těl? Z temných chodeb se ozývá dunění. Mocné nástupy riffů, zastřený hlas, chorobami nasáklé motivy. Rakve už zase hoří! Absolutní, nihilistická výpověď o smrt! CRYPTWORM vám umožní nahlédnout na onen svět! Co si přát víc? Možná plnohodnotné dlouhohrající album. Buďte shnilí! 


sumarizace:

CRYPTWORM opět povstali z mrtvých, aby nám, starým fanouškům, zprostředkovali ozvěny ze záhrobí. Se sílou sobě vlastní, se špinavým zvukem, s temnou energií ve skladbách, poprvé na dlouhohrajícím albu, bojují se všemi démony podsvětí. Jedná se o starý, shnilý death metal, v podobě, v jaké se hrával někdy na přelomu osmdesátých a devadesátých let. Kapela dává jasně na vědomí, že peklo opravdu existuje.

Při poslechu "Reeking Gunk of Abhorrence" si můžeme zavzpomínat na desky kapel UNDERGANG, TOMB MOLD, ARCHAIC TOMB, MORTICIAN, UNDEATH. Zkrátka a jednoduše, stará dobrá škola jak se patří. Pokud rádi a často trávíte dlouhé hodiny v opuštěných katakombách a s chutí se přehrabujete v trouchnivějících kostech, tak rozhodně neváhejte. CRYPTWORM jsou underground toho nejhrubšího zrna a jejich novinka připomíná obrovský mlýn na maso, který vás strhne do víru samotné smrti. Album mohu doporučit všech fanouškům podsvětí a shnilých death metalových melodií. Bude vám vybroušen otisk hudby do vašich zkažených duší. Starý ošklivý a nechutný smrtící kov, zahraný s přehledem, jistotou a šílenstvím v očích! 


Asphyx says:


CRYPTWORM rose from death again to show us echoes from the world beyond. With their power, dirty sound, dark energy in their songs they fight all the demons from the underground on their long-played album. It is old, rotten death metal in the form we know it from the 90s and 80s. The band shows us that the hell is real. 

While listening to "Reeking Gunk of Abhorrence" we can remember the albums form the famous bands like UNDERGANG, TOMB MOLD, ARCHAIC TOMB, MORTICIAN, UNDEATH. In short – this is the good old school. If you like to spend long hours in deserted catacombs and have the pleasure of digging in rotting bones, do not hesitate. CRYPTWORM are the coarsest grain in the underground and their new album feels like a huge meat mill that pulls you into the whirl of death itself. I can recommend this album to all underground fans and those who like rotten death metal melodies. They will grind a music print into your corrupt souls. The old ugly and disgusting death metal which is played with confidence and madness in their eyes!

tracklist:
1. Festering Maggot Infestation
2. Reeking Gunk of Abhorrence
3. Self-Dismemberment
4. Cesspool of Perpetual Decay

band:
Tibor Hanyi - Vocals/Guitars
Joe Knight - Drums

https://cryptworm.bandcamp.com/
https://mesacounojo.bandcamp.com/album/reeking-gunk-of-abhorrence
https://open.spotify.com/artist/2cwtmb9FzKbuDfkG0mKaa6
https://www.facebook.com/cryptworm/
Share this games :

TWITTER