DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

sobota 4. července 2020

Home » , , , , , , , , , , , , , , , » Recenze/review - TEXAS MURDER CREW - Everyone's Last Breath (2020)

Recenze/review - TEXAS MURDER CREW - Everyone's Last Breath (2020)


TEXAS MURDER CREW - Everyone's Last Breath
CD 2020, COMATOSE MUSIC


for english please scroll down

Možná je to prostředím, možná náladou, ale já pokaždé, když vyrazím na výlet do nějakého malého města, tak poslouchám brutální death metal. Představuji si, že za každým rohem číhá vrah s nabroušeným nožem, že je do domů otisknut nekonečný nářek a temnota. Opuštěné domy na konci ulice by mohly vyprávět. Místa, kde se stala vražda, syrová a chladná i po mnoha letech. Vidím před sebou krev stékající po zdech. Slyším prosebný nářek obětí. Cítím vyděšený dech. Vše se mi spojuje v jedno. Nasávám atmosféru a poslouchám klasický brutální death metal.

TEXAS MURDER CREW jsou, jak již název sám napovídá, z Texasu a věnují se přesně takovému tomu syrovému mokvajícímu brutálnímu death metalu, který vám zkazí krev v žilách. A troufám si tvrdit, že novinka je hodně povedená. Ne stylotvorná, ani převratná, ale poctivá a šílená. Přesně jak to mám rád.



TEXAS MURDER CREW berou do rukou ostré nástroje podobným způsobem jako třeba DEVOURMENT, MEAT HOOK, FLESH HOARDER, KILL EVERYTHING. Znáte to - opuštěná jatka, pitva zatím ještě živých těl. Příprava masa z krásných dívek. Hororových témat je spousta, hudba je klasická, tradiční, ničím neurazí, ani nenadchne. Takhle to ale nelze brát. Deska je určena pro fanoušky stylu, pro brutální death metalisty, kteří se rádi točí v mosh pitu, kývají do rytmu, nasávají krev všemi póry svého těla. Čtyři songy a jedno intro utečou rychle a nestihnou nudit. Pro mě je to přesně ten typ nahrávky, kterou si dáte do hlavy cestou na opuštěná místa, do dávno zavřených nemocnic, do domů šílenství. Masakr bez příkras, úhledně naporcované údy. Rozdrťte si lebky palicí a nebo můžete přistoupit na nečistou hru s TEXAS MURDER CREW. Výsledek bude hodně podobný. Mohl bych mít tisíc připomínek k nepůvodnosti, ale nebudu. Pro mě jsou podobná alba jako "Everyone's Last Breath" odpočinkem. Rozhodně v nich nehledám nějaké poselství. Zkrátka a dobře - buď vás deska vykostí a nebo ne. Berte a nebo nechte být. Kreeev! 


sumarizace:

Novinka amerických TEXAS MURDER CREW je krutá, zlá a ošklivá. Morbidní melodie se střídají s ještě nechutnějšími motivy. Tohle je brutální death metal v jeho klasické podobě. Syrový, masakrující. Z desky cítím obrovský tlak a energii. Možná se občas Američané nevyhnou určité monotónnosti, ale to tak nějak k tomuto stylu patří, jako k hrobníkovi lopata. Užívám si houpavé melodie, chrlím spolu se zpěvákem chorobné texty. Jsem u poslechu po lokty ponořen v krvi a spolu s TEXAS MURDER CREW provádím pořádně nechutnou pitvu. Pokud se potřebujete odreagovat od dnešního ošklivého světa, neznám nic lepšího, než si narvat do hlavy "Everyone's Last Breath". Co na tom, že zde ožívají mrtvoly a pánům chirurgům všichni na operačním sále zemřou? Tak to má být a tak je tomu v brutálním death metalu správně. Letošní album vás smete jako tsunami. 


Asphyx says:

The new album by American TEXAS MURDER CREW is cruel, bad and ugly. Morbid melodies are changed by more disgusting motives. This is a brutal death metal in its classic form. Raw, cruel. I feel the huge pressure and energy from this album. There is some monotonous passages, however this is something typical for this style like a shovel for a grave digger. I enjoy their melodies and I have to sing the lyrics with the singer. During the listening of this album I´m lying in the blood and with the TEXAS MURDER CREW I´m doing a disgusting necroscopy. If you have to clean yourself from today´s ugly world I don´t know better way how to do it than listen to the "Everyone's Last Breath". Who cares that death bodies are coming back to live and every person who is being operated by surgeon will die? This is how it´s supposed to be in the real brutal death metal. This album is going to take you like a tsunami. 


tracklist:
"Intro"
"Curse Of Humanity"
"Destroy The Witness"
"Beneath My Feet"
"Everyone's Last Breath"
"Stronghold"

Line-up: 
Kevin Clark- Guitars
Brent Wells - Vocals
Benjie Quezada - Drums
Timothy Dewayne Ratcliff - Bass
Terry Burleson - Sampler/Backup Vocals
Logan Ross - Vocals

Share this games :

TWITTER