DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

středa 24. března 2021

Recenze/review - WITCHFUCK - Black Blood Baptism (2021)


WITCHFUCK - Black Blood Baptism
CD 2021, Godz ov War Productions

for english please scroll down

Z opuštěné márnice je cítit hrozný smrad. Tentokrát to ale nejsou rozkládající se těla, ale spíše štiplavý zápach síry. Jinak by byla temná klidná noc, jenže to by nesměli vylézt čerti z děr. Vstupuji dovnitř a hned se ke mě lísá jedna samice. Má jiskru v očích a jedovatý jazyk. Upsal jsem se kdysi ďáblu, už jenom tím, že poslouchám muziku jemu zaslíbenou. Mám už přes třicet let rád špinavý zvuk, praskání kostí i nekonečný tanec, který vede vždy k nevyhnutelnému. 

Ano, tušíte správně, dnes je mé doporučení ještě špinavější, než kdy jindy. Pestrou směsici thrashe, starého death metalu, blacku a punku, ocení především zralejší metalisté. Polští WITCHFUCK hrají neurvale, zběsile, s důrazem na chladnou a černo černou atmosféru. Pokud máte chuť, slyšte ozvěny ze záhrobí a užijte si jako já opravdové setkání s reálnou smrtí. 


Tenhle zkažený koktejl bude dělat dobře všem fanouškům třeba takových AURA NOIR, WITCHMASTER, DESASTER, VENOM, HELLHAMMER, CELTIC FROST, NIFELHEIM, DEATHHAMMER, ANTICHRIST, HELLGRINGER a podobných záležitostí. Pro pochopení "Black Blood Baptism" se musíte vydat na dlouhý výlet k prazákladům metalu jako takového. Kapela si na nic nehraje, člověk má opravdu hroznou chuť otevřít pivo a jít si zatančit do opuštěné márnice. Zvuk je náležitě syrový, opředený pavučinami, vokalista zajisté každý den snídá hřebíky. Poláky bych hrozně rád viděl v malém klubu, kde budou všichni totálně namol a noc se bude blížit k půlnoci. Stejně jako každému chlapovi ze staré školy, se mi líbí krásný holky a při poslechu téhle desky budou určitě tančit na stole. Album má drive, sílu, temnou energii, potřebnou pro klasické rituály. Nehledejte zde originalitu, ale pokud fandíte black thrash death metalovým tradicím, zklamáni rozhodně nebudete. Osobně je mi podobná hudba, zahraná od srdce a s nadšením milejší, než nekonečná umělá preludia některých současných hvězd. Z opuštěné márnice je cítit hrozný smrad. Tentokrát to ale nejsou rozkládající se těla, ale spíše štiplavý zápach síry. Jsem tu správně, večírek zrovna začíná. Skvěle!


Asphyx says:

Polish band WITCHFUCK is also like a pack of angry dogs this year. They attack without warning, they bite you with their black thrash metal as cut out from the late 1980s and early 1990s. Tracks sharp like fangs bitten into the meat. Do you also feel blood everywhere?


WITCHFUCK is blasphemed in the style of old bands like AURA NOIR, WITCHMASTER, DESASTER, VENOM, HELLHAMMER, CELTIC FROST, NIFELHEIM, DEATHHAMMER, ANTICHRIST, HELLGRINGER . It is just the rusty, sicknesses soaked black thrash metal, in which case you admire most, that it sounds the same all the time. No one expects any changes, much more important is the drive and strength that the Poles have in their hands. They issue forth somewhere to the basis of extreme fast metal by their music. They go to the core, straight to the bone. They are really like a pack of naughty dogs which are roaming over the periphery of our city. Cemeteries, Satan, war, death. Inverted crosses stink from the grave, that's what it is all about. If you like old music, you remember the times when everyone wore a denim vest and beer flow everywhere, then you're right here. Hey, I hear freezing howls in the distance. The pack is calling me. I take bottles of beer, add volume and play "Black Blood Baptism" over and over again. True metal can’t die! Great black thrash trip to the old times! Hell!


Witchfuck are:
Hellscreamaross - Vocals
BeerTerror - Guitars
Ziaro - Bass
M.D. - Drums

Share this games :

TWITTER