DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

pátek 21. srpna 2020

Recenze/review - DECAYED FLESH - Eternal Misery (2020)



DECAYED FLESH - Eternal Misery
CD 2020, Brutal Mind

for english please scroll down

Další mrtvá těla. Kdy tohle skončí? Ptám se nebe i pekla, ale odpověď nepřichází. Někdo se nahoře rozhodl, že bude další válka, ani už nevím kvůli čemu a nejvíc to odneseme my, hrobníci. Skládám mrtvoly na hromadu a už si ani nepředstavuji, jak žili, kým byli, než se stali obyčejným kusem masa k likvidaci. Vzduchem se vznáší, jak jinak, neskutečný puch a nálada je značně pochmurná. Další valník, další utržené končetiny. Oči bez duše, život bez života. Naděje dávno zemřela.

Podobně syrový pocit mám i z prvotiny indonéských brutal death metalistů DECAYED FLESH. Trojice maniaků zvolila tradiční přístup a vše pojala tak, že mě jejich album "Eternal Misery" opravdu baví poslouchat. Je z něj totiž cítit opravdovost a odhodlanost. A to se u nás mezi hrobníky počítá a vyvažuje zlatem. 



DECAYED FLESH jsou pohrobci takových kapel jako SEVERED SAVIOR, GORGASM, DEEDS OF FLESH, FLESHGRIND, DECAYING PURITY, DISAVOWED, SUFFOCATION a dalších surovců, kteří ctí staré pořádky. Drtivé riffy, hrubozrnný vokál, tuna nenávisti a touha ničit. To ze skladeb slyším a dělám mi to moc dobře. Mám rád v brutálním death metalu spíše syrovější kapely a jak známo, tak v Indonésii to poslední dobou neskutečně žije. DECAYED FLESH jsou toho důkazem. Jejich prvotina "Eternal Misery" strčí v mnohém spoustu o hodně slavnějších jmen do kapsy a ještě s uříznutým prstem v nose. Já si jednoduše musím při poslechu připadat jako na zakázaných jatkách, kde se odehrává spousta bolesti. Krev je cítit všude kolem a jednotlivé songy mě pokaždé přikovají rovnou na zeď. Hudba se valí, devastuje, trhá maso od kostí. Je hrozně příjemné skládat mrtvá těla na hromadu v těchto rytmech. Máte rádi brutální death metal? Líbí se vám morbidní nálada piteven? Tak neváhejte ani chvilku. Tohle je totiž neskutečný masakr bez jakýchkoliv zbytečností a příkras. Nechte si chutnat, podávány budou jen ty nejzkaženější kousky tkání. Brutal!



sumarizace:

DECAYED FLESH a jejich nová deska připomínají pořádně rozzuřené patology. Riffy, nože, bicí, skalpely, vokál, pily, mají nabroušené v tom nejlepším nožířství. Indonéská brutal death metalová kapela DECAYED FLESH čerpala inspiraci pro svoji tvorbu spíše v klasickém období death metalu a tak je jejich nová deska velmi syrová, krutá a krvelačná jako čerstvě rozzuřená šelma. Představte si nějakou kobku, kde se páchají morbidní a nechutné, hudebně zvrácené obřady. Máte dvě možnosti. Buď vás album chytne a smete z povrchu zemského nebo utečete strachem pryč. Přežijí jen ti nejsilnější! Nahrávka má obrovský tlak. Je nekompromisní a plná šílených melodií. Jako člen řádu rychlého kovu smrti jsem navýsost spokojen. Svět je už hodně dlouho špatné místo k žití, ale "Eternal Misery" je ještě temnější. Osobně jsem se chytil na tuhle krvavou návnadu během pár prvních tónů a na konci poslechu jsem ležel umlácený v rohu pokoje. Brutal death metalová deska, která vás přitluče na zeď!


Asphyx says:


The new album by DECAYED FLESH sounds like a group of very angry pathologists. Their riffs, knives, drums, scalpels, vocals and saws had been edged in the best cutlery ever. This Indonesian brutal death metal band DECAYED FLESH has been taking their inspiration from more classical period of death metal and that´s why their new album is very raw, cruel and sanguinary like a beast. Imagine some kind of a cell where some morbid and nasty musically kinky rituals are done. You have two choices: A) the album would catch you and it would kill you or B) you would run away because you would be scared! Only the strongest will survive. This album has an enormous pressure. It is cruel and full of crazy melodies. As a proud member of the fast deadly metal cult I have to say that I´m satisfied. The world is a very bad place to live, however the "Eternal Misery" is more dangerous and darker. I actually liked this album with a very few tones and in the end of the listening I was knocked out in the corner of the room. This is a brutal death metal album which would pin you on the wall.





Brutal Mind Store: https://tinyurl.com/yxjd33xa



Track Listing:
1 - Into Eternity
2 - Abyss of Misery
3 - Desperate Soul
4 - Sclerosis
5 - Psychiatric Illness
6 - Omnipotent Hypocrisy
7 - Madness
8 - Endless Anxiety
9 - Eternal Suffering
10 - Insidious Delusion

Line-up:
Lukman Robi Andika (Drums)
Anggit Rizky (Bass And Vocals)
Wasis Setiawan (Guitar And Vocals)

Share this games :

TWITTER