DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

úterý 13. dubna 2021

Home » , , , , , , , , , , , , , , » Recenze/review - AGGRAVATOR - Unseen Repulsions (2021)

Recenze/review - AGGRAVATOR - Unseen Repulsions (2021)


AGGRAVATOR - Unseen Repulsions
EP 2021, Empire Records

for english please scroll down

Už si na ten klip z devadesátých let přesně nepamatuji, ale dodnes si občas vzpomenu na jeden záběr. Dlouhovlasý kluk s kladivem v ruce vytáhne televizi ven na ulici a rozmlátí ji na malé kousky. Doba se změnila, dnes by pravděpodobně rozsekal mobil se sociálními sítěmi, ale základ zůstal stejný. Rebelie, odpor, síla a nakumulovaný vztek na tupost stáda. Zase tolik se toho kolem nezměnilo. Máme lepší technologie, ale v zásadě jsme zůstali stejní.

Proto si myslím, že má stále smysl hrát pořádný thrash metal. Ten od amerických AGGRAVATOR je opět skvělý a přesně splňuje mé požadavky na pořádnou pařbu. Zatímco velká jména většinou stagnují a působí unaveně, tihle kluci vám nakopou zadky. Bez slitování!


Mám rád starý osmdesátkový a devadesátkový thrash metal, který koketoval i s death metalem. Pořád uctívám starodávnou energii. Zase tolik kapel ji vytvořit neumí. AGGRAVATOR vám vypláchnou mozek ve stylu starých KREATOR, SODOM, DEMOLITION HAMMER, SOLSTICE, SADUS, MORBID SAINT. Desku lze samozřejmě považovat za retro, ale tentokrát se nejedná  jen o copy - paste, ale o plnotučný thrash metal zahraný od srdce. Skladby mají drive, sílu, kdo si po nich nevezme sekyru nebo kladivo do rukou a nepůjde zbourat nejbližší zeď, tak nahrávku nepochopil. Mě se na "Unseen Repulsions" nejvíc líbí právě taková ta neurvalost, schopnost se s tím nepárat, přidat volume a roztrhat všechno na kusy. K thrash metalu vztek patří, vždyť přece zdravé naštvání k životu potřebujeme, okořeňuje jej a pročišťuje vzduch. Navíc se nezblázníme. Schválně to zkuste. Pusťte si na půl hodiny zprávy (pokud na to máte nervy) a pak si nalaďte tohle album. Garantuji vám, že po dalších dvaceti minutách budete mít hlavu jak propláchnutou kyselinou. Čistou a bez balastu, kterého dnešní doba tolik přináší. Old school thrash metalová nálož, která vám bouchne v rukou! 


Asphyx says:

I like old and ashy bones, I love fire! I like when music burns, is honest, uncompromising and it can crush a skull with pressure. I visit abandoned catacombs to find the real old school metal!

I got to know AGGRAVATOR when I walked alone in the underground trails. Immediately, they leaned me on their side with their sharp thrash metal in the style of old KREATOR, SODOM, DEMOLITION HAMMER, SOLSTICE, SADUS, MORBID SAINT. I really like similar dirty and rotting thrash metal. I am dying and being born again while listening to "Unseen Repulsions".


"Unseen Repulsions" is an album which contains dark, high-octane thrash metal of the highest quality. Underground but at the same time sharp sound, absolute deployment and riffs which are so painful they will make you an operation without any anaesthesia. All of this are AGGRAVATOR. Thrash metal killers from Texas who will gave you a trepanation of your skull with their music. Mosh-pit! Head banging! Satan and the war with the sky! Death! Once when I will be rotting in my grave I would like to hear similar music in my coffin! Killer thrash metal forever! An album sharp as a knife!


TRACKLIST
1. Unseen Repulsions
2. Fragmented Identity
3. Searing Gas Decomposition
4. Infinite War
5. Bounty Hunter
6. Seven Swords




Share this games :

TWITTER