DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

úterý 28. února 2023

Home » , , , , » Recenze/review - SARCOPTES - Prayers To Oblivion (2023)

Recenze/review - SARCOPTES - Prayers To Oblivion (2023)


SARCOPTES - Prayers To Oblivion
CD 2023, Transcending Obscurity Records

for english please scroll down

Všichni pořád hledají, jak vypadá opravdové peklo. Láká je temnota a násilí. Hororové filmy, spousta krve. Zapomeňte! Pokud chcete opravdu vědět, jaké je zlo, vydejte se do válečné zóny. Skupiny zfetovaných zombie, absolutní ztráta lidskosti. Stačí si vybrat zemi. Smrt je hnusná a ošklivá. Chybí už jenom hudba. Nejlépe black metal. Dostala se ke mě nová nahrávka amerických SARCOPTES.

Je opět plná hnisu a špíny, útočí na ty nejtemnější lidské pudy. Základem je syrový a surový black metal ze starých časů. Přidávány jsou thrashové prvky a atmosféra absolutní beznaděje a nicoty. Válka s dobrem znovu začala. Je vám, doufám jasné, kdo vyhraje. Ano, SACROPTES.


Máte rádi smečky jako EMPEROR, NIFELHEIM, DISASTER, DESTROYER 666, IMMORTAL, ABSU, ABBATH, staré SATYRICON? Pak neváhejte ani chvilku. Dostanete nářez té nejvyšší kvality. Nálada celé nahrávky je velmi pochmurná, dynamická, šílená. Riffy odtrhávají maso od kostí, lebka vám pukne tlakem. Nic pro slabé povahy, nic pro lidi, kteří ještě naivně věří v dobro. Obraťte všechny kříže směrem dolů a poslouchejte "Prayers To Oblivion". Utíkáš černým lesem, jsi obětí. Bestie je na lovu. Umírám, ale vím, že jednou vstanu z hrobu a pomstím se. Jsem vojákem temnoty. SACROPTES útočí jako smečka rozzuřených prašivých psů. Líbí se mi, jakým způsobem jsou skladby napsány, jaký mají zvuk. Parádní je i obal (autor Adam Burke), na který se rád dívám. Užívám si jednotlivé songy, jsou jako ostré čepele nožů, které mi odsekávají maso od kostí. Jedná se přesně o takový ten prašivý masakr v márnici, ke kterému se vždy budu rád a s chutí vracet. Všichni pořád hledají, jak vypadá opravdové peklo. Láká je temnota a násilí. Pokud chcete opravdu vědět, jaké je ryzí zlo, vydejte se do válečné zóny. A poslouchejte "Prayers To Oblivion"! Temný, chladný black thrash metalový útok, po kterém zůstává jen spálená země!


Asphyx says:

Everybody's still looking for what real hell looks like. They're attracted to the darkness and the violence. Horror movies, lots of blood. Forget it! If you really want to know what evil is like, go to a war zone. Groups of drugged zombies, absolute loss of humanity. Just pick a country. Death is ugly and nasty. All that's missing is the music. Preferably black metal. I got the new American SARCOPTES record.

It's again full of pus and filth, attacking the darkest human instincts. The basis is raw and crude black metal from the old days. Added are thrash elements and an atmosphere of absolute hopelessness and nothingness. The war with good has begun again. I hope it's clear to you who will win. Yes, SACROPTES.


Do you like packs like EMPEROR, NIFELHEIM, DISASTER, DESTROYER 666, IMMORTAL, ABSU, ABBATH, old SATYRICON? Then don't hesitate a moment. You'll get a blast of the highest quality. The mood of the whole record is very gloomy, dynamic, crazy. Riffs tear the flesh from the bones, your skull will burst with pressure. Nothing for the weak, nothing for people who still naively believe in goodness. Turn all the crosses downwards and listen to "Prayers To Oblivion". You're running through the black forest, you're a victim. The beast is on the prowl. I'm dying, but I know one day I'll rise from the grave and take revenge. I am a soldier of darkness. The SACROPTES are attacking like a pack of rabid mangy dogs. I like the way the songs are written, the way they sound. The cover art (by Adam Burke) is awesome, too, and I love looking at it. I enjoy the individual songs, they are like sharp knife blades cutting the flesh from my bones. This is exactly the kind of mangy morgue massacre that I will always love and enjoy returning to. Everybody's always looking for what real hell looks like. They're attracted to the darkness and the violence. If you really want to know what pure evil is, go to a war zone. And listen to "Prayers To Oblivion"! A dark, cold black thrash metal assault that leaves nothing but scorched earth!


Recenze/review - SARCOPTES - Plague Hymns (2020):



Line up -
Garrett Garvey - Vocals, Drums
Sean Zimmerman - Guitars, Bass and Keyboards

Artwork by Adam Burke

Track listing -
1. The Trenches
2. Spanish Flu
3. Dead Silence
4. Tet
5. Massacre at My Lai

Share this games :

TWITTER