DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

čtvrtek 30. července 2020

Home » , , , , , , , , , , , , , , , , , » Recenze/review - UNBORN SUFFER - Commit(ment To) Suicide (2020)

Recenze/review - UNBORN SUFFER - Commit(ment To) Suicide (2020)


UNBORN SUFFER - Commit(ment To) Suicide
CD 2020, Selfmadegod Records


for english please scroll down


Další říznutí, další otevřená rána. Bolest osvobozuje. Tady před zrcadlem, s ostrou břitvou v ruce, si připadáš spokojená. Najednou nejsou žádné problémy, žádný zlý svět. Nikdo tě nechápe, nikdo tě nemá rád. Jenom smrt. Chvilku se přiškrtit, propíchnout další kov do těla. Prosím, zbičuj mě, proč si připadáš ošklivá? Přes den máš smutný pohled, ale večer se těšíš na další rány. Igelitový pytel přes hlavu, co je a co ještě není normální? Studená vana, pořád přemýšlíš, jestli už nastal ten velký den. Den odchodu na druhou stranu.

UNBORN SUFFER hrají prasácký surový brutal death metal, který je notně prošpikovaný grindem. Záležitost, která vyloženě není pro slabé povahy. Pro poslech musíte mít zkrátka vlohy. Ne každý je připravený na chaos, na devastaci ušních bubínků a hektolitry prolité krve. Má milá, prosím, vytáhni ze mě střeva.



"Commit(ment To) Suicide" je divočina ve stylu MORTICIAN, BRUTAL TRUTH, ASSUCK, NAPALM DEATH, CARCASS, BRUJERIA, IMPETIGO. Pro někoho bude nahrávka neskutečný natlakovaný bordel, jiný si bude pomlaskávat blahem. Podobné smečky jsou stejně nejlepší naživo, kdy je dodána ještě navíc pořádná porce zběsilosti a syrovosti, ale i takhle z desky to není špatné. UNBORN SUFFER jsou totální špinavý underground. Oko vyříznuté z očního důlku. Jazyk vytáhnutý dírou v krku. Chtěla si trpět ne? Tak tady máš možnost. Budeš přivázána na stůl a budeš si moci vybrat z pestré palety krutých nálad. Stačí poslouchat bedlivě. Poláci asi nebudou okupovat žebříčky prodejnosti, ani první místa v soutěžích měsíce v lesklých časopisech, ale když to vezmu kolem a kolem, tak v podstatě nemám s nahrávkou žádný větší problém. Je to divočina, u které praskají lebky tlakem. Pro mě je hlavní, že je má hlava po poslechu čistá jako hladina horského jezera. Brutální death metal a grindore, který vás osvobodí jako pověšení na háky. 



sumarizace:


Hudebně se celé album "Commit(ment To) Suicide" odehrává mezi mantinely, které kdysi vytyčily kapely jako MORTICIAN, BRUTAL TRUTH, ASSUCK, NAPALM DEATH, CARCASS, BRUJERIA, IMPETIGO. Jedná se přesně o takový ten klasický, tradiční brutální death/grind metal, který se hrával na počátku vzniku stylu jako takového. Mám rád poctivé řemeslo, opravdové řezníky, kteří ještě umí oddělit maso od kostí. Skvělá je i nadsázka a legrace, které se prolínají celým albem. Jasně, neodehrává se zde nic světoborného, ani zázračného, ale když jdete na jatka, tak taky neočekáváte, že dostanete jen samé vybrané kousky. A co se týká mě, tak pro chvíle odpočinku, relaxu neznám lepší muziku. Je svým způsobem melodická a zároveň řeže a pálí. Mám to takhle rád a po nějakém čase mohu s klidem prohlásit, že jsem se na na nový morbidní film "Commit(ment To) Suicide" díval stále častěji a s chutí. A to i přesto, že některé pasáže jsou poměrně monotónní. Jenže znáte to, krev zůstane krví a morbidní death metal death metalem. Krutá, syrová brutální deska, která osloví všechny opravdové řezníky! Masakr!


Asphyx says:

The whole album "Commit(ment To) Suicide" is musically somewhere between the borders, which were built by bands like MORTICIAN, BRUTAL TRUTH, ASSUCK, NAPALM DEATH, CARCASS, BRUJERIA, IMPETIGO. This is exactly such classic, traditional brutal death/grind metal, which was playing in the early beginnings of this style. I like the honest craft and real butchers who can still separate meat from bones. Sure, there is nothing world-shaking or miraculous on the record, but when you go to the slaughterhouse, you also can’t expect that you will get only the best pieces of meat. What to say, according to me, I don’t know the better music for relaxation. In some way, it is melodic, while it is cutting and burning. I like it by this approach, and after a while, I can say with a calmness that I was watching more and more this new morbid film called "Commit(ment To) Suicide". Even though some passages are quite monotonous. But you know, the blood will be still blood, and morbid death metal will be still death metal. A cruel, brutal, raw record, which must impress all the real butchers! Massacre!



--TRACKLISTING--
1. God's Blood
2. Cardboard Box
3. Commit(Ment To) Suicide
4. No One Will Know
5. We The Worst
6. Solutions
7. Whole World Gone Insane
8. Obliteration Of Faith
9. Degradation Of Evolution
10. Brain Itch
11. Point Zero
12. Pathological Salvation
13. Post Abortum Pt 4
14. A-82
15. Your Thoughts - Your Self Annihiliation
16. Pierdole Was
17. Partum Creaturae
18. Pyg
19. No Justification
20. Vision Of Death
21. All Living Kills
22. Blast Until I Die
23. Castrated Consciousness
24. Failed Attempt
25. Abandon Rate
26. No Future*
27. Human Flesh*
* BONUS TRACKS

--LINE-UP--
Damian "Sfenson" Bednarski - vocals, guitar
Lukasz "Lukass" Ziółkowski – drums
Sławomir Kocikowski – bass, vocals

--BAND CONTACT--
http://www.facebook.com/unbornsuffer
https://www.youtube.com/watch?v=ElNMDh8RYmQ
http://www.facebook.com/unbornsuffer
https://unbornsuffer.bandcamp.com/

--LABEL CONTACT--
SELFMADEGOD RECORDS
www.selfmadegod.com
www.facebook.com/selfmadegod
www.selfmadegod.bandcamp.com
www.instagram.com/selfmadegod_records
www.soundcloud.com/selfmadegodrecords
www.youtube.com/user/SelfmadegodRecords
Share this games :

TWITTER